Mekkeyi vururuz !..

ekreme

New member
'Terör saldırılarına karşılık Mekke'yi vururum'

[FONT=Helvetica, sans-serif]Yayınlama zamanı: Bugün 09:58 Cevher'de
[/FONT]

3470_1.jpg
Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde "terörist" saldırıları engellemenin en iyi yolu olarak başta Mekke ve Medine olmak üzere Müslümanların kutsal mekanlarını tehdit etme politikası izleyeceğini açıkladı.

Amerika'nın Lowa eyaletinde belediye binasında taraftarlarına seslenen Tancredo, ABD'ye nükleer "terörist" saldırı ihtimalinin yakın bir ihtimal olduğunu ve Washington'ın bunu önlemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Tancredo daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Yönetim benim elimde olsaydı, ülkemize yönelik böyle bir saldırı olması durumunda Mekke ve Medine'ye saldıracağımızı açıkça ilan ederdim".

Cumhuriyetçi başkan adayı, ancak böyle bir tehdidin Amerika'ya karşı "terörist" saldırı düzenleme niyetindeki kişi veya kişileri durdurabileceğini öne sürdü.

Amerika'daki insan hakları örgütleri ve Müslüman kuruluşları Tancredo'nun açıklamalarına büyük tepki göstererek açıklamaları sorumsuzluk olarak niteledi.

Amerika-İslam İlişkileri Konseyi sözcüsü İbrahim Hooper, Tancredo'nun amacının İslam'a karşı düşmanlık besleyen yeni nesil seçmenin desteğini alabilmek olduğunu belirtti.

Kaynak: Dünya Bülteni

Ebrehe'ni filleri mekkeye girememişti.Bakalım cumhuriyetçi parti ( sembolleri fil'dir) filleri girebilecek mi >?

bizler duyarlı olsaydık ve ümmet bilinciyle hareket etseydik,ALLAH EBABİLLERİ BU ÇAĞDAŞ EBREHELERİN ÜZERİNE ÇOKTAN GÖNDERMİŞTİ..

RABBİM SONUMUZU HAYREYLESİN...

Bu kıyametin çok yaklaştığının göstergesidir
zaten kuranda geçen kıyamet alametidir.
(kabe yok olmadıkça kıyamet kopmaz.)

işte özgürlükler ülkesinin başkan adayı ne kadar da özgürlükçü düşünüyor biraz daha özgürlükçü düşünse özgürlükçülüğünden ortadan yarılacak ve kan yerine özgür, hür vb. kelimeler akacak adeta...

Ebrehe'ni filleri mekkeye girememişti.Bakalım cumhuriyetçi parti ( sembolleri fil'dir) filleri girebilecek mi >?

Mekke'yi vururmuş!!!
Zavallı adam Fil Suresini okumamış...
Okuturuz!!!

Aklıma son anda bir soru geldi...
Peki ebrehe'nin fillerinden yüzyıllar sonra Kabe'yi kimler vurdu?
Hangi eblehler Kabe'yi mancınıkla taşlattı?
Hangi eblehlerin döneminde kafirler ellerini kollarını sallayarak kabe'ye girdi?

Bu Amerikalı ya deli ya da hayal görüyor. Mekkeye vurursa bütün islam ülkeleride ABDye vurur.

Yok bizim ülkemizin vuracağını sanmıyorum papa efendimize hakaret etti başbakanımız onu uçağından inerken karşıladı. O yüzden bizden pek hayır yok. belki diğer müslüman ülkeler vurabilir.

Peygamberimizin Dedesinin Ebreheye dediği gibi "Biz onunla savasmak istemiyoruz, buna gücümüz de yetmez. Orasi Beytullah'tir, eger korursa O (Allah) Harem'i korur" hiç şüphesizki öylede oldu o kocaman orduyu ufacık kuşlar perme perişan etti Rabbim her şeyin en iyisini bilir ama şunu sölemeden edemem Gelecekleri varsa Görecekleride var Müslümanları o kadar basite almasınlar :mad:

Adam mekkeye niyetlenirse ebabiller devreye girer ama önce islam ülkelerini "yenik ekin tarlalarına" çevirir, sonra abd yi...

Adam mekkeye niyetlenirse ebabiller devreye girer ama önce islam ülkelerini "yenik ekin tarlalarına" çevirir, sonra abd yi...

Sadece psikolojik bir savaş ABD böyle bir şeyi göze alamaz yenileceğini çok iyi biliyor sadece böyle yaparak dünyaya Ben çok güçlüyüm istediğim yeri bitiririm mesajını gönderiyor bizim bir atasözü vardır Allah aşkına keşke biri şuadama ulştırsa ve deseki Türkiyede bir ata sözü vardır Havlayan Köpek ısırmazmış :) Sanırım Atalarımız Yıllar önce bu sözü W bush içi söylemiş olabilir.

Aslında yapılaacak çok basit ülkemizin kati süretle Dış ülkelerle olan ticaretini dondurup kapalı ekonomiye geçmeli. belki bir 4.5 sene sonra.

bir hadis işittim zira doğruluğunu araştırıyordum, orda şu deniyordu;

efendimiz buyurmuş ; kabeyi yıkanı görür gibi oluyorum... tarifte edilmiştir bu kişi..
hadis sahih mi bilmiyorum...sahihse bu yıkım, fiilen mi? manen mi? Allahu alem...

Ben de şöyle bir hadis hatırlıyorum, mescid-i aksa yıkıldığında, mekke ve medine'nin tahrip olması yakındır...(Allahu A'lem)

arkadaşlar hz muhammedin nuru her köye her şehire yakın geldi medinede kabe ve hz muhammedin mezarı yani sadece bir küçük bölge korumalıdır nasıl ülkemizde bazı şehit mezarlarını kepce dozer ve kazmayla bozamıyorsak işte mekkedede öyle yerler vardır oraları hiç bir güç bozamaz gerisini şehirleri veya mekkenin merkezi istanbulun merkezi şehirler haktan koumalı değildir

kusal yerler her kese yakın vardır sadece kusal toprak mekke medine değildir oralarda bizim ülkemizin her hangi yerinden farklı değildir

gercek böyledir hz muhammed herkese yakın gelmiştir

arkadaşlar hz muhammedin nuru her köye her şehire yakın geldi medinede kabe ve hz muhammedin mezarı yani sadece bir küçük bölge korumalıdır nasıl ülkemizde bazı şehit mezarlarını kepce dozer ve kazmayla bozamıyorsak işte mekkedede öyle yerler vardır oraları hiç bir güç bozamaz gerisini şehirleri veya mekkenin merkezi istanbulun merkezi şehirler haktan koumalı değildir

kusal yerler her kese yakın vardır sadece kusal toprak mekke medine değildir oralarda bizim ülkemizin her hangi yerinden farklı değildir

gercek böyledir hz muhammed herkese yakın gelmiştir

hayret doğrusu bu sefer ki mesajına "bak ne diyor hancı pervane" diye başlamamıssın...

bunu neye yormalıyız...!selametle

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks