Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Masonlar

ReS

New member
Katılım
24 Şub 2005
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Masonlar hakkinda detayli bir bilgiye sahipmiyiz?
misyonlari ve vizyonlari nedir?
 
E

Esra Uzun

Guest
ReS benim sahsen azda olsa bilgim var bu konu üzerine (en azindan tuzaklarina düsmeyecek kadar!).
Ama yinede yeterli bilgiye sahip olmadigimi saniyorum ve bunun icin elimden geleni yapiyorum.
Sordugunuz hatirlatici ve ilginc sorunuz icin ALLAH razi olsun sizden insALLAH!
 

ReS

New member
Katılım
24 Şub 2005
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Filmleri izleyiniz

Filmleri izleyiniz

Masonluk,ustad Said Nursi efendimizinde dedigi gibi,deccalik zamanini belli eder.Masonlar deccalin sindiki halidir.ve istedimki bunu iyice taniyasiniz.
Kitap okuyarak anlamak insana biraz zor gelebilir,gorsel ve sesli unutulmayacak bir iz birakir hafizalarda...

vermis oldugum linke tiklayarak,Turkiyede Masonluk filmini indirip izleyebilirsiniz.. Tamamini tiklayip indirmenizi tavsiye ederim..

Turkiyede Masonluk (http://www.harunyahya.org/m_video_detail.php?api_id=2500)
 
E

Esra Uzun

Guest
ReS kardes ALLAH razi olsun bize bu linki sundugunuz icin!
baktim ve en cok su konuya kizdim:
Cok büyük bir iserigi var bu dosyanin Masonlarin isleri ve karakterleri üzerine bircok seyler sunuluyor bize!
ALLAH yine razi olsun sizden!
 

muammer9

New member
Katılım
3 Mar 2005
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Web sitesi
www.birdamla.net
ewet res abi bende esraya katılıyorum saol RABBİM celal hepinizden razı olsun inş.
 
E

Esra Uzun

Guest
AMIN
InsALLAH hepimize ALLAH böyle bir tuzagin var oldugunu ögretsin!
Bu inanin cok önemli bir konu baslamayayim en iyisi sayfalar tutar!
InsALLAH hepimiz bu tür linlklerden yararlanalim ve okudugumuzu dinledigimizi ve duydugumuzu "anlayalim"
 

Goldstone

New member
Katılım
22 Ara 2006
Mesajlar
66
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Tapınak Şövalyeleri (ya da diğer adıyla Tapınakçılar), kökeni Ortaçağ'a dek uzanan, faaliyetleri ve yandaşları ise zamanla değişikliğe uğrayan gizli bir örgüttür. İlk kez I. Haçlı Seferi'nden sonra ortaya çıkmış, kısa sürede geniş bir siyasi nüfuza sahip olmuş ve Ortaçağ'ın en büyük maddi güçlerinden biri haline gelmişlerdir. Başlangıçta kendilerini sözde dindar gibi göstermişler ve bu yolla kazandıkları itibar ve imtiyazları kullanmışlar, zaman içinde de Hıristiyan halkın gözünde nefret ve korku uyandıran, din ahlakına karşı, şeytani amaçlar güden karanlık bir örgüt haline gelmişlerdir. Tapınakçıların 1307 yılında başlayan mahkemelerine ait tutanaklar ve dönemin tarihi belgeleri örgütün karanlık çehresini şüphe götürmeyecek bir şekilde gözler önüne sermiştir.

Bu belgelerden ve konunun uzmanı tarihçilerin araştırmalarından ortaya çıkan sonuçlar, Tapınakçı tarikatının, kurulduktan kısa bir süre sonra kuruluş amacından hızla uzaklaştığını, Hıristiyanlığı terk ederek sapkın ve batıl bir öğretinin peşinden gittiğini göstermektedir. Tapınakçılar bu karanlık öğretiye özgü tören ve ritüelleri gizlice uygularken, aynı zamanda da servet ve güç sahibi olmak için her türlü yöntemi sözde meşru saymışlardır. Dünyevi hırs ve menfaatler uğruna din ahlakından uzaklaşıp şeytanın emrine girenlerin durumunu Allah Kuran'da şöyle haber vermektedir:


1305 yılında Papa olan V. Clement, Fransa Kralı IV. Phillippe'in de desteğini alarak Tapınakçıların ortadan kaldırılma sürecini başlatmıştır.
Kendilerine güç (izzet) sağlasınlar diye, Allah'tan başka ilahlar edindiler.

Hayır; (o yalancı ilahlar) onların tapınışlarını inkar edecekler ve onlara karşı çelişkiye düşecekler.

Görmedin mi, Biz gerçekten şeytanları, kafirlerin üzerine gönderdik, onları tahrik edip kışkırtıyorlar.

Onlara karşı acele davranma; Biz onlar için ancak saydıkça sayıyoruz. (Meryem Suresi, 81-84)


Tapınakçılar, törenlerinde masonik ritüellerin vazgeçilmez bir öğesi olan ve şeytanı temsil ettiği bilinen "Baphomet" adında hayali bir varlığa taparlar.
Tapınakçılar, özellikle ilk dönemlerde Papalık makamından elde ettikleri imtiyazlara güvenerek sistemlerini uzun bir süre rahatlıkla devam ettirmişlerdir. Ancak, Tapınakçıların gizli ritüellerinde yaşadıkları sapkınlıkların yavaş yavaş deşifre olması ve gerçek yüzlerinin ortaya çıkmaya başlamasıyla, Papalık bu konuda köklü tedbir almaya karar vermiştir. 1305 yılında Papa olan V. Clement, Fransa Kralı IV. Phillippe'nin de desteğini alarak Tapınakçıların ortadan kaldırılma sürecini başlatmıştır.

Fransa'da Tapınakçılar aleyhine açılan davaların mahkumiyetle sonuçlanması Tapınakçılar için hiç umulmadık bir hezimet olmuştur. Ne var ki bu olay, Tapınakçılara daha gizli, daha örgütlü olmayı öğretmiş, günümüze kadar gelen Tapınakçı-mason gizliliğinin temellerini hazırlamıştır. Kendilerini mahkum eden Kilise'nin temsil ettiği her türlü inanca ve değere karşı büyük bir nefret ve intikam duygusu da yine bu süreçte oluşmuştur. Din ahlakına karşı besledikleri nefret ve düşmanlık, nihai hedef ve mücadelelerinin de merkez noktasını oluşturmuştur: din ahlakına uygun olmayan bir dünya hakimiyeti...


Tapınakçılarda şeytan, ters yıldız ve keçi ile sembolize edilmiştir.
Bu sapkın mücadelelerinde hiçbir kural tanımayan Tapınakçılar, kitabın ilerleyen bölümlerinde detayları ile göreceğimiz gibi, adeta şeytanın yeryüzündeki temsilcileri görevini yürütmektedirler. Törenlerinde, masonik ritüellerin vazgeçilmez bir öğesi olan "Baphomet" adında bir şeytana tapan Tapınakçılar, alemlerin Rabbi olan Allah'ı inkar ederek şeytanı adeta ilah edinenlerin önde gelenleri olarak kabul edilebilir. Bu tür kişiler Kuran'da "şeytanın fırkası" olarak adlandırılırlar.

Ayetlerde şöyle bildirilmiştir:

Şeytan onları sarıp-kuşatmıştır; böylelikle onlara Allah'ın zikrini unutturmuştur. İşte onlar, şeytanın fırkasıdır. Dikkat edin; şüphesiz şeytanın fırkası, hüsrana uğrayanların ta kendileridir.Hiç şüphesiz Allah'a ve Resûlü'ne karşı başkaldıranlar; işte onlar, en çok zillete düşenler arasında olanlardır. (Mücadele Suresi, 19-20)

Tapınakçılar konusunu incelerken vurgulanması gereken en önemli noktalardan biri de, bu örgütün elinde tuttuğu maddi güçtür. Tarihin ilk bankerleri olarak anılan Tapınakçılar, diğer adıyla Tapınak Şövalyeleri, bu büyük maddi gücü nasıl elde etmişlerdir? Servetlerinin boyutu nedir? Sermayeyi ele geçirme yöntemleri nelerdir? Elde ettikleri karanlık servet günümüzde kimlerin elindedir ve ne amaçla kullanılmaktadır?

Bu kitapta, "Tapınak Şövalyeleri" adlı ilk kitabımızda detaylı olarak değindiğimiz örgütün tarihçesini ve örgütün günümüzdeki mirasçısı olan masonluk konusunu yeniden ele alarak, yukarıdaki soruların cevabını verecek ve Tapınakçıların kara parayla finanse ettikleri faaliyetleri deşifre edeceğiz.
 

ofy

New member
Katılım
3 Ocak 2007
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Bu konu da bildiğim güzel bir site var..Siteyi hazırlayan kişi MASONlar hakkında diye bir bölüm açmış..Oradan çok detaylı bilgi edinebilirsiniz..;) Ayrıca Masonlar bölümüne girdiğinizde önceki butonuna bastığınızda diğer sayfalara geçiş yapabilirsiniz..Zira,bahsettiğim bölüme girdiğinizde sadece 1 sayfaymış gibi sanılabilir..Bu yanlış.

http://turkerweb.blogcu.com
 

mhmt

New member
Katılım
7 Kas 2006
Mesajlar
2,965
Tepkime puanı
715
Puanları
0
reS..
allah razı olsun..
bu masonlar başımızı yediler..yüzyıllardır...
madem konu masonlar bende 3 kitap yazim..
GLOBAL MASONLUK
cilt1-
cilt2-
cilt3-(türkiyedeki gizli masonların kimlikleri açıklanıyor..belgelerle)
kitaplar HARUN YAhYA nın
 
Üst Alt