lübnana asker gönderilsinmi????????

Bu yahudilerin ve amerika'nın yaptığı ilk şey değil tarihtede yer aldığı gibi araplarlada türkleri birbirlerine düşürmüştu müslümanı müslümana vurduruyor.

eğer akp oraya asker falan göndermeye kalkarsa abdnin uşağı olduğunu yine şiddetli bir şekilde ispatlamış olur...

Tabiki Lübnana asker göndermemeliyiz özellikle de BM şemsiyesi altında.

Zira israil bugüne kadar BM tarafından çıkarılan kararların hiç birisine uymadı,uymadığı gibi metinler üzerinde kelime oyunları yaparak işgal ettiği topraklarda katliamlarına devam etti....
Hele ki Terörist İsrail'e Lübnandan çekil demeyen,aksine çekilmeye karar verme hakkını İsrail'e bırakan 1701 sayılı kararda Lübnan'a istendiğinde komando indirip hava harekatı düzenlenmesinin yolunu açıyor...
En önemlisi de
Diiplomatik ayak oyunlarıyla kotarılmış bir metin olarak Türkiyenin önüne sürülen ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 'muharip güç' olmasına zemin hazırlayan söz konusu karar ,hizbullah'a karşı güç kullanılmasını da içeriyor......

devlet olarak tanımadaki tüm sınırları aşarak;

İsraili devlettir diye tanıyan türkiyenin böyle bir hareket yapması komik olur.

Ama ewet savaşmak gerekiyorsa düşman bellidir!

vallahi kardeşler ben bu kafirlere güvenmiyorum(israil,abd).bu kafir devletler hizbullah ile türk askerlerini birbirine düşürebilir.zaten asker gönderilmesindeki amaç israili korumak,hizbullahı silahsızlandırmak olacak.yoksa niye askerler israile gönderilmiyorda lübnana gönderiliyor.yav bunları da geçtim.bir müslüman devlet bir kafir topluluğunnun isteğini nasıl yerine getirir.bunca ayet ne için indi...

Geri