Kurt oyunu Turan(Hilal)taktiği

the okuz arkadaşım Kur'an da bulamadın galiba :D
Neyse olaya geçelim ''Osmanlı milliyetçi falan değildi''demişsin milliyetçi yanları da var kimse inkar edemez.İslam kabul edilmeden önce türklerin önder savaşçılarına ''Çeri'' denirdi.Osmanlıya geçtiğimizde ''Yeniçeri'' olduğunu görüyoruz.Hilal Türklüğün simgesidir.Herkes bunu bilir.Osmanlı Fetih ettiği yerlerdeki camilerin minarelerinin ucuna Hilal taktırır bilmem haberin varmı ama bunun anlamı burası Türkün yeridir anlamına gelir.Osmanlıların kurucusu Osman Beyin rüyasını benim kadar sitedeki herkes bilir kayı boylarını birleştirip bir hükümdarlık kurduğunu ve bunu da çınar ağacı şeklinde gördüğünü herkes bilir.Neden boylar birleştiriliyor hiç düşündün mü?Bu bir bakıma biz bizim soyumuzdan olanları korumalıyız anlamına gelir.Bugünkü anlamıyla konuyu açarsak ve bu rüyayı bugün yorumlarsak Turan anlamına gelir.Çünkü Turan sayesinde tüm türkler birleşir.Türk milliyetçiliğinden kimse korkmamalıdır zira bu coğrafyada yapılabilecek tek milliyetçiliktir.

Herşey bir yana Araplar milliyetçilik yapınca biz onlara karışmıyoruz,iranlıların milliyetçiliğine karışmıyoruz ama nedense Türkler milliyetçi bir tutum sergileyince göze batıyor.Bu memleket türktür ve türk milliyetçiliği yapmasıda en doğal hakkıdır.Değildir diyen varsa bana Kur'an da ben ufak bir belirtisini göstersin.Bu coğrafyada yapılması en uygun düşen milliyetçilik türk milliyetçiliğidir.Zira Tam manasıyla diyemesekte Osmanlılar da bir bakıma öyleydi.Öyle değil diyen varsa soruyorum neden Fethedilen topraklardaki dini yerlere hilal taktırıyordu?,Müslümanlıktan önceki ''çeri'' adını değiştirmeden ''yeniçeri''yaptı başka isim mi yoktu?Neden Osm.Kurucusu Osman bey rüyasından hareketle boyları birleştirmeye çalıştı?(bu hareketi günümüzde yapınca turancılık denir),Şu an aklıma gelmiyor ama biraz araştıracak olan birçok örnek bulabilir.Ben şahsen türk ırkını araştırınca kürtlerin,çerkezlerin,lazların,zazaların ve birçok üruhun türklerle bağlantısını buldum.Yani türk milliyetçiliği bunların hepsini kapsayan bir milliyetçiliktir.Kürtler,çerkezler,zazalar ve diğer üruhlar boşuna kaygılanmasın.Bu topraklarda olabilecek tek milliyetçilik TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks