Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kuran ilacı bulundu(tanıdığınız tüm ateistlere gönderin)

altýnnesiltakýmý

New member
Katılım
9 Ara 2005
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Kur’an ilaci

Misirli bir doktor, Kur’an-i Kerim’deki Yusuf Sûresi’nden hareket ederek, bir “göz ilaci” yapti... Bu ilacina ABD ve Avrupa’dan onay aldi... “Insan teri”nden yapilan ilaç, bir Isviçre sirketi tarafindan üretilmeye baslandi.

Katar’da yayinlanan Ar-Raya Gazetesi’nde yayinlanan haberde ilhamini Yusuf Sûresi’nden aldigini belirten Dr. Abdulbasit Muhammed, adina “Kur’an Ilaci” dedigi ilacin bulusu hakkinda sunlari söylüyor:

“Bir gün sabahleyin Yusuf Sûresi’ni okuyordum. Aklim 84. ve onu takip eden âyetlere takildi. Âyette, oglu Hz. Yusuf’un basina gelenlerden dolayi siddetli hüzün ve kederle aglayan Hz. Yakub’un gözlerine aklarin indigi ve daha sonra, Yusuf Peygamber’in babasi Yakub’a gönderdigi gömlegi, babasinin gözlerine sürmesiyle gözlerinin iyilestigi ve eskisi gibi görmeye basladigi ifade ediliyordu. Burada düsünmeye basladim.

Hz. Yusuf’un gömleginde ne olabilirdi? Sonunda gömlekte terden baska bir seyin bulunmadigi kanaatine vardim. Düsüncemi ter ve terkibi üzerinde yogunlastirmaya basladim. Laboratuvar çalismalarina basladim. Sonunda yüzde 99’luk bir basari elde ettim ve buna ‘iste Kur’an mucizesi’ dedim”

Misirli bir doktor tarafindan bulunan ve Kur’an-i Kerim’den ilham olarak, görmeyi kismen veya tamamen engelleyen katarakt perdesini ameliyatsiz ve bir saat içinde giderecek olan ve insan terinden elde edilen “Kur’an Ilaci” adli bir ilaç, simdi bir Isviçre firmasi tarafindan üretiliyor.

Katar’da yayinlanan Ar-Raya Gazetesi’nde yayinlanan habere göre; Misirli Dr. Abdulbasit Muhammed tarafindan insan terindeki terkipten elde edilen ve yüzde 99 basari saglayan, üstelik hiçbir yan tesiri bulunmayan ilaç, biri Avrupa digeri Amerika olmak üzere iki yerden onay aldi. Söz konusu yeni göz ilacinin, sivi ve göz damlasi seklinde bir Isviçre sirketi tarafindan üretime baslandigi ifade edildi.

YUSUF SÛRESI’NDEN ILHAM ALDI

Haberde; ilhamini Yusuf Sûresi’nden aldigini belirten Dr. Abdulbasit Muhammed, adina “Kur’an Ilaci” dedigi ilacin bulusu hakkinda sunlari söylüyor: “Bir gün sabahleyin Yusuf Sûresi’ni okuyordum. Aklim 84. ve onu takip eden âyetlere takildi. Âyette, oglu Hz. Yusuf’un basina gelenlerden dolayi siddetli hüzün ve kederle aglayan Hz. Yakub’un gözlerine aklarin indigi ve daha sonra, Yusuf Peygamber’in babasi Yakub’a gönderdigi gömlegi, babasinin gözlerine sürmesiyle gözlerinin iyilestigi ve eskisi gibi görmeye basladigi ifade ediliyordu. Burada düsünmeye basladim. Hz. Yusuf’un gömleginde ne olabilirdi? Sonunda gömlekte terden baska bir seyin bulunmadigi kanaatine vardim.

Düsüncemi ter ve terkibi üzerinde yogunlastirmaya basladim. Laboratuvar çalismalarina basladim. Tavsanlar üzerinde deneyler yaptim. Sonuçlar oldukça olumlu çikiyordu. Daha sonra gözünde katarakt bulunan 250 gönüllü sahis üzerinde günde iki defa olmak üzere iki hafta süreyle tedavi uygulamaya basladim ve sonunda yüzde 99’luk bir basari elde ettim ve buna ‘iste Kur’an mucizesi’ dedim.”

DOKTORUN SARTI

Onay için, ilaçla ilgili arastirmasini Amerika ve Avrupa’daki yeni buluslari tescille ilgili yerlere gönderdigini söyleyen Abdulbasit, yapilan inceleme ve deney sonunda ilaca onay çiktigini ve ilaci üretmeye talip bir Isviçre sirketiyle, üzerinde “Kur’an Ilaci” ifadesini koymak sartiyla anlastigini ve sirketin de bunu kabul ederek üretime geçtigini ifade etti.

* * *

www.islamicevap.com
www.nurforum.org
 
Üst Alt