Küfür hakkında sorum var...

bahadýr_06

New member
akıl bali olmadan kul hakkı dahil hiç bir günahımız yazılmıyormu? bide topluluğa küfür etmek tek kişiye etmek gibimi?ettiğimiz küfürü kimse duymazsa töbe edince gidiyormu...zamanında çok küfür ettimde..topluluğa küfür ettim...yardım lütfen

Tövbe edin kardeşim, güzel bir tövbe. Ve imkan varsa helallik isteyin küfrettiklerinizden, özür dileyin. Allah muhakkak ki çok bağışlayandır...

benim bildigim akli bali olmadan işlenen günahlar gunah olarak sayılmaz çünkün ozaman çocuk sınıfına girdiginiz için bunlar kabul edilmez

akıl bali olmadan kul hakkı dahil hiç bir günahımız yazılmıyormu? bide topluluğa küfür etmek tek kişiye etmek gibimi?ettiğimiz küfürü kimse duymazsa töbe edince gidiyormu...zamanında çok küfür ettimde..topluluğa küfür ettim...yardım lütfen

Merhaba;Aslinda küfür dedigimiz olayi acmak gerek,Yani Kurandaki küfür bizim bildigimiz Ana Avrat küfürmü,yoksa Allaha karsi Seytanin usakligini yapip Es kosmakmi?Bunu bulursak gerisi gelir,kanimca sizin Küfrünüz birinci katagoriye gireceginden kul hakki dememiz gerek Tövbe etmek gerekmektedir tabiki topluluga edince bu Kamo olacagindan Allaha kalmis olur.Yani helallikte nasil alirsin onuda düsünmek gerek...

Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. Allah işte onların kötülüklerini (günahlarını) iyiliklere(sevaplara) çevirir. Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. [Furkan 70]

Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. Allah işte onların kötülüklerini (günahlarını) iyiliklere(sevaplara) çevirir. Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. [Furkan 70]

Ecmain Selim Gardas.Benimde anlattigim konu bu Kuranin bahsettigi Küfürle bizim anladigimiz küfürü iyi bilmek gerek..

Ecmain Selim Gardas.Benimde anlattigim konu bu Kuranin bahsettigi Küfürle bizim anladigimiz küfürü iyi bilmek gerek..

Allah Razı Olsun senden de kardeşim.

Rabbimiz yanlızca, Kendisine ortak koşanları affetmeyeceğini buyuruyor. Kul hakkı ise çok farklı bir boyuttur. Hesabını yanlızca Allah (c.c.) huzurunda hakkına girilen kişiye verebiliriz.

Şirk ile ilgili Ayet;
4:48 - Doğrusu Allah, kendisine ortak koşulmasını asla affetmez. Ondan başkasını (diğer günahları) ise, dilediği kimseler için bağışlar ve mağfiret buyurur. Her kim Allah'a şirk koşarsa gerçekten pek büyük bir günah ile iftira etmiş olur.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks