Küçük kızın duası

gökkuþaðý33

New member
093e3fc4a365d423450bc1e4d6f96e71.jpg



Küçük Kızın Duası

Akşam üzeri küçük kızının odasından mırıltılar geldiğini duyan anne, kulağını iyice kapıya dayar. Henüz sadece bazı harfleri bilen 5 yaşındaki kızının ağzından anlamsız ancak içten, tuhaf fakat ısrarla söylenen sesler duyar. İçeri girip baktığında, kızının bildiği harfleri ard arda ve düzensiz biçimde saygıyla tekrar ettiğini farkeder. Aynı sırada ellerini açıp gözlerini kapatmış olan kızı annesinin sessiz adımlarını farketmez. Anlaşılan o ki; kızı uykuya dalmadan önce dua ediyordur.

Çocuğun saçlarını nazikçe oksayarak sorar annesi: " Kızım sen bu duayı nereden öğrendin?" küçük kız kendinden emin bir edayla cevap verir. " Bu duayı ben buldum!" "Nasıl yani?" diye sorar annesi takrar. Kız, " Bu gece tam olarak neyi istayeceğimi bilemiyorum. Şimdi ben sadece harfleri söylüyorum. ALLAH onları benim için sıraya dizecek. çünkü benim ne isteyeceğimi O zaten biliyor"
__________________
elacanpek_dostluk10023.jpg
 
Geri
Üst
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks