KPSS heyecanı

Black

New member
Arkadaşlar bildiğiniz gibi haftaya pazar yani 21.10.2008 tarihinde ortaöğretimler için kpss sınavı var ve bende bu sınava giriyorum yaşım 24 ancak girmediğim sınav kalmamasına karşın öss uzman jandarmalık polislik hiç birini kazanamdım hemde çok komik rakamlarla kaçırdım bazılarını kazanmam içten bile değildi ancak demekki kaderde yokmuş hep böyle düşündüm. şimdi bu sınav artık son şansım gibi bişey sizlerden tüm kpss ye girecek insanlar için dua istiyorum ancak bana daha ayrı bi dua ederseniz sevinirim :D adım gökhan isim zikredilen dualar daha makbul olur.
lütfen sadece 10 saniyenizi alır. saygılar :)

İnşallah size dua edicem,Rabbim sizin ve diğer sınava gircek kardeşlerimin yardımcısı olsun,hakkınızda hayırlısını nasip etsin,amin....
Bakın duamı ettim bile.:)

selamunaleykum kardesim;

dur yahu,kpss heyecanı mı?

bizi sonu "s" harfi ile biten organizasyonlara,imtihanlara girmemizi sart kosan bu eğitim sistemi bizi çok soğukkanlı yapmıstı oysa.:cool:,

o kadar çok alıstık ki sınava girmeye..:p

gelir ve geçer kardesim.

hayırlısı olsun hakkımızda insallah..

not;bu arada sonu "s" ile biten bir organizasyon daha:D..kpds (kamu personeli dil sınavı) basvuruları gelecek hafta cuma günü sonmus.haberiniz olsun.

selametle

Son düzenleme:
Bütün ..ss cilere başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcıları olsun...

sevgideğer kardesim;

uzun bir beklemeden sonra nihayet bugün 15:30 civarlarında acıklandı sonuçlar..

sizin bu heyecanınız sizi basarıya götüren bir etmen olarak etkilemistir insallah..selametle

ay benim abimgilde bu ss kurbanlarından:D bu bende o kurbanlardan olcam seneye:p:D:D:D

acılmıyor ama site cok yoğun:)

yaklaşık 6 ay sonra tekrar burada :) dua eden herkesden allah razı olsun merak eden olursa 80 aldım ancak meslek lisesi mezunu olduğum için ümidim var umuyorumki bi yere kapak atıcam.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks