Kızlarımız okumalımı ?

Kızlarımız okumalımı ?

• Evet

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır

Kullanılan: 1 16.7%
  • Düşünmeliyim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Para varsa okuturum

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Tabii ki okumalı. Hem ilmi İslam'ı hem ilmi Dünyayı. Ama Allah'ın çizdiği sınırlara muğayir olmadan...

Evet şimdiki devirde 6-7 sınıfta erkeklerle sevgili olan kızlarımız var benim oğlum bulmuş kızdım şimdide üzülüyorum yumuşak bir dille söyledimde barıştık oda en yakın sürede bırakıcağını söyledi Allah izin verirse

Evet şimdiki devirde 6-7 sınıfta erkeklerle sevgili olan kızlarımız var benim oğlum bulmuş kızdım şimdide üzülüyorum yumuşak bir dille söyledimde barıştık oda en yakın sürede bırakıcağını söyledi Allah izin verirse

o zaman neden 'oğlanlar okumalı mı' değil de 'kızlar okumalı mı' diye sordunuz? =) sizin oğlunuzun "sevgili(!)"si olmasın diye bütün kızları okuldan mı alalım:) 6-7 sınıftaki kızlar tek başına "sevgili(!)" olmuyorlar değil mi?
bunun yerine daha gerekli sorular var "çocuk eğitimindeki eksikliklerimiz neler?", "çocuklarımız neden batı kültürüne özeniyor?,engellemek için ne yapabiliriz?" gibi..

Bu sistem içinde okumamalı. Allah c.c.'ın razı olduğu bir sistem olursa okumasında hiçbir sakınca yoktur. Şu sistemde kızlarımızı güvendiğimiz bir medreseye vererek orada Hoca Hanım yapmamız en doğrusu. Aynı şey erkekler içinde geçerli.

İnananlar için söylüyorum inanmayanlar yorum dahi yapmasın, Efendi Hz.lerimiz k.s. "Çocuklarını medreseye veren ailelerin kabir azabı çekmediğini görüyorum." buyurmuştur. Anlayana.

bizce müslümanlar islama uygun okullar açamalı buda anayasal özgürlüklerden olmalıdır.eğitim hakkı kutsaldır..okuma konusunda kız erkek ayrımı yapılmamalıdır.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks