Kim neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enver Ýstek

metin mete
Neden benim actigim konuyu kaldirdiniz eger bir gerekcesi varsa bildirmenize mani olan nedir...Lütfen cevabinizi bekliyorum.

Konu, içerdiği resmin İslam Forum kriterlerine uygun olmaması nedeni ile silinmiştir.

Konudaki resim haram bir resim olmakla beraber, seni uyardığım için haramı savundun ve bana çeşitli lakaplar takarak, iftiralar ve zan da bulundun. O konu silindiği için silen kişiye teşekkür etmen gerek, senin haram teşhirini ortadan kaldırdılar metin mete.

Konudaki resim haram bir resim olmakla beraber, seni uyardığım için haramı savundun ve bana çeşitli lakaplar takarak, iftiralar ve zan da bulundun. O konu silindiği için silen kişiye teşekkür etmen gerek, senin haram teşhirini ortadan kaldırdılar metin mete.

Sana lakap takmadim,Gercegi söyledim.Kendi kafandan kendini Ayatullah ilan edip resmen Fetva verdin ve ne yazikki o fetvani yutanda cikti...Harami senden ögrenecek degilim.Kime tesekkür edecegimide senden ögrenecek degilim Ayatullah Caferi...Hevandan sallamayi birakta Bir tek ayetle yanlisligini gösterseydin ya...Ama olmaz o taasuptan baska anlamayan xxxxxxxxxxxx.......

Aç bak nur 30, 31 gözleri haramdan sakındırmaktan bahseder ve bakılması haram olan yerlerin örtünmesini emreder. Konuyada asmıştım silinmeden önce metin mete.

Ben fetva vermedim, astıgın resmin ve yapılan eylemin islam kriterlerinde olmadığını söyledim. Sen de ısrarla savundun ve üstüne üstelik alaycı tavırlarla benim düşüncelerim hakkında zanda bulunarak iftiralar attın ve ceza olarak sadece yazdığın silindi.

Adalet gereği uyarı alman da gerekiyordu. Lakin uyarı almadığın halde halen ısrarla konuşuyorsun. Silinen mesaj geri getirilsin ve diğer adminler de baksınlar o zaman. Eğer hata bende ise ben uzaklaştırılayım forumdan. Sendeyse sen uzaklaş....

Mü'min erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Bu davranış onlar için daha nezihtir. Şüphe yok ki, Allah onların yaptıklarından hakkıyla haberdardır. Nur 30.

Bu ayet yeterlı değil mi? Metın mete sence haram kavramı nasıl?

Sevgili Dostlar

Konu, önyargısız, tarafsız ve şeklen değerlendirilmiştir. Lütfen, bir prensibi, polemik konusu yapmayalım.

Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks