kim demiş kadınlar denge unsuru degildir diye

yolcu

New member
dengeaa4jf7.jpg

linkte ben bişiler görüyom...:p :p
hemşo katılıyorum.. sana geleceklek tepkiler bana gelsin.."durun oan vurmayın bana vurun"...hesabı:)
selametle..

resim karesinde görülen beyefendide gayet iyi bir denge unsuru :)) selam ve dua ile...

resim karesinde görülen beyefendide gayet iyi bir denge unsuru :)) selam ve dua ile...

ve aleyküm selam kardesim
bu resmi gördügümde çok gülmüştüm sizlerle paylaşmak istedim, bana darılan olmamıştır inşallah
ya bizim milletimiz ne kadar akıllı, bu dedemiz ve ninemiz iyi düşünmüşler ama harbiden tebrik etmek gerekir

hayır.. dikkat et kardeşim.. denge unsuru olan kadın..erkek denge unsuru olabilicek KAPASİTEDE ancak resimde denge unsuru olan kişi erkek değil..

eevvveettttt.. erkekler kazandı:D
şaka şaka.. günün son yorumunda biraz espri yapim dedim;)
hayırlı gecelerrr cümleten..

hayır.. dikkat et kardeşim.. denge unsuru olan kadın..erkek denge unsuru olabilicek KAPASİTEDE ancak resimde denge unsuru olan kişi erkek değil..

eevvveettttt.. erkekler kazandı:D
şaka şaka.. günün son yorumunda biraz espri yapim dedim;)
hayırlı gecelerrr cümleten..

sözkonusu resim değil kadının neden denge unsuru olarak gösterildiği elbette resimdeki karede kadın gösterilmiş fakat beyefendi denge unsuru olma kriterlerine sanıyorum çok daha fazla uygun ..selam ve dua ile...

ve aleyküm selam kardesim
bu resmi gördügümde çok gülmüştüm sizlerle paylaşmak istedim, bana darılan olmamıştır inşallah
ya bizim milletimiz ne kadar akıllı, bu dedemiz ve ninemiz iyi düşünmüşler ama harbiden tebrik etmek gerekir

ee evlilikte hayat müşterek birinin eksiğini diğeri tamamlayacak...
adamın traktörünün dengesini de jadın tamamlar....

yurdum kadını neler görmedi ki :)

bu arada yolcu abi ben kızdım şahsen :p

Geri