Kıl beni ey namaz

lotus

New member
İçten pazarlıktı benimkisi
Öyle içtendiki kendime bile söyleyemediğim
Gözlerimle birlikte gönlümü de secdene kilitlemeyi çok gördüm.Kendimi sıfırlamayı,benliğimi hiçe indirgemeyi beceremedim.Ensemde kaderin sıcacık nefesini hissedecek o teslimiyetin vadisine inemedim.
Acelem vardı;alnımı koyduğum gibi kaldırdım seccadeden.Bütün benliğimle aşağı inemedim.İşim vardı secdemi kısalttım işime zaman kazandırdım.Secdeye kalbimi sığdırmaya çalışmadım. Uykum vardı secdemi sığ bırakıp uykumu derinleştirdim.

İtirafımdır: Bencilliğimi de sırtıma alıp rükularda eritemedim. Bedenim eğilirken huzurunda ''emrolunduğum gibi dosdoğru olma''nın ağırlığını sırtıma almayı erteledim.'Sırası değildi;''hele dur;sonra da olur!'' du.En Sevgili'ni bir gecede ihtiyarlatan emri üzerime alamadım.

Sen dileseydin.çocuğumun cılız nabızlarının eşliğinde,loş ve neşesiz bir yoğun bakım odasında,gözümüde gönlümüde umutsuzca,çaresizce,ürpertiyle,korkuyla bir monitörün ekranına kilitleyebilirdin. Dileseydin,yeryüzünün sükunetini bir anda kesip,küçücük bir duvar kıpırtısının gölgesinde,mini mini bir sarsıntının beklentisi içinde saçlarıma aklar düşürebilirdin....

SENAİ DEMİRCİ

kesinlikle haklısınız muazzam bir paylaşım rabbim razı olsun..selam ve dua ile..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks