arkadaşlar bu yazışma uzarsasonunda alınganlıklar olabilir . Bu şakayıda burada bitirelim kadınlar olmasa erkeklerde çok perişan olurlar buda bir espiriydi hepinize hayırlı geceler
Seyfullah bey ne güzel belirtmiş . Tamam işte bunları yapın hem siz mutlu olun hem de eşiniz.Olay kapanmıştır.
hah işte böyle peş peşe sıralamışlar mesajları ortda kaldım yoldaşlarım
Uyarımı dikkate aldığı için reyyan ablama teşekkür ediyorum, uyarım kadınlara şuydu : " dağıtmadan dağılın bakim "![]()
![]()
reyyan ablanın mesajından bunu anladıysanız size pess diyorum...
ayrıca o gayet güzel orta yolu bulmaya çalıştı.
sizin yaptığınız farklı birşey...
dikkat edelim lütfen...
Benim Bi fikrim var, Reyyan ablamın dediğini yap![]()
fikrinizi kendiniz uygulamaya ne dersiniz?????
erkeklere şu konuda hak verin carşıya cıktınız mağazalrı sayın 1-2-3-4-5-6-7-8-9 uncu mağaza bayanlara yönelik 10 cu erkeklerin oda silah mağazası erkekler birbirni vursun diye.tamam şunuda itiraf ediyorum ülkenin ekonomisini siz ayakta tutuyorsunuz o kadar alış veriş![]()
erkeklere şu konuda hak verin carşıya cıktınız mağazalrı sayın 1-2-3-4-5-6-7-8-9 uncu mağaza bayanlara yönelik 10 cu erkeklerin oda silah mağazası erkekler birbirni vursun diye.tamam şunuda itiraf ediyorum ülkenin ekonomisini siz ayakta tutuyorsunuz o kadar alış veriş![]()
eee erkekler üstüne başına eve vs alışverişe çıkmayınca mecburen o is de bize kalıyor...
![]()
ayrıcaaa
seyfullah kardeşim siz şahsi düşüncelerinizi kendi kelimelerinizle yazarsanız biraz da biz de seviniriz...
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.