Enver Ýstek
metin mete
Teknik bir hata sadece.![]()
Insallah öyledir...Yoksa kiskanmaya basladim...Yani bize bir zorla gelen tesekkür her neyse yinede teknik bir hata olarak alalim....
Teknik bir hata sadece.![]()
Baş ağrısına, diş ağrısına, romatizmaya, nezle, grip, mide yanması gibi bedeni hastalıklara ve bilimum akıl hastalıklarıa en iyi ilaçdır dır dır, hepsini unutturur![]()
Yahu Bekir Abi, yenge de arada bir foruma bakıp , seni mi denetliyorYenge bunları okumuşsa artık sırtın yere gelmez
![]()
Insallah öyledir...Yoksa kiskanmaya basladim...Yani bize bir zorla gelen tesekkür her neyse yinede teknik bir hata olarak alalim....
Anlaşıldı siz burda ahkam kesiyorsunuz?????Sorma Ruşen Ağabey,
Hanım bunları okursa yandığımın resmidir, beni evire çevire döver emin ol,sende ne marifetler varmış da, bu güne kadar nerdeydin, bizim haberimiz niye yok diye...
Amandır dikkatli olalım, yerin kulağı var
![]()
Anlaşıldı siz burda ahkam kesiyorsunuz?????
E hadi inşallah duacıyız değişmeniz için külliyen.....Ama yedisinde ne ise yetmişindede odur diye bir sözde var sizde bunu bilmiyormusnuz galiba.Ne yani Asilnur, sen hiç "dün dündür, bu günse bu gün" sözünü duymadın mı? İnsanlar terakki edemez mi? Belki bende değişiyorumdur?![]()
Sorma Ruşen Ağabey,
Hanım bunları okursa yandığımın resmidir, beni evire çevire döver emin ol,sende ne marifetler varmış da, bu güne kadar nerdeydin, bizim haberimiz niye yok diye...
Amandır dikkatli olalım, yerin kulağı var
![]()
Ne oluyor kardaş, niye kıskanıyorsun, şurda üç-beş nasiplenelim daa..![]()
Teşekkür butonuna tıklıyorum, görünmüyor, sayfayı yenileyip bir daha tıklıyorum, yine görünmüyor, sonra bir daha.. Şimdiye kadar birçok kez yaptım bunu ama ilk kez böyle üç beş tane göründü. İsteğim dışında gelişen bir durum yani, kıskanmaya hacet yok.
Bir hikmeti vardır muhakkak. Belki bekir abi bir değilde, üç beş teşekkürü birden hak ediyordur, bilemeyiz yani.![]()
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.