Kac Yasindasiniz ?

Kac Yasindasiniz ?

• 16 -20

Kullanılan: 0 0.0%
  • 20-25

Kullanılan: 1 100.0%
  • 25-30

• 30-35

• 40-45

• 45-50

• 50-55

• 55-60

• Secenekte Yok

• Kullanılan toplam oy
    1
hmm bende 20 yaşındayım gerçekten zaman hızlı geçiyor daha dün küçücük bi çocuktum yaw:)

bende mart1981 liyim şimdi ben 25 miyim 26 mı hadi bakalım tartışma gün alma meselesi var diyolar 26 diyolar
şimdi ben 20-25 imi seçeyim 26-30 umu

siz 25 yaşınızı mart ayında doldurduğunuz için bir dahaki marta kadar 25 yaşınızdasınız..fakat 26dan 4 ay almışsınız...ayları saymadığımıza göre siz 25 yaşınızdasınız....:)

seha' Alıntı:
35 yaşındayım canım kardeşim.
mevlam nice hayırlı uzun ömür nasip etsin cümlemize.....

yazanların arasında abi siz oluyorsunuz....yazmayanlarda artık kabul etsinler bir zahmet değilmi abi....

furkan_tozan' Alıntı:
merhaba ben 16..galiba en düşüklerdenim..8 ŞUBAT 1990:)
maşallah en gençler en şanslılar, geçmişe baktığında kendini suçlıyabilicek en az şeyi olanlar , geleceklerine dikkat etmeliler, Rabbim gelecek ömrünü hayırlı ve mübarek eylesin... hidayete erdirip, hidayet yolunda vesile olanlardan eylesin ;)

Yaş olunca konu aklıma bir söz geldi yazamandan geçemedim ..''.ömürden kaybedilen şey kazanılan yaş olur''...kazanılan her yaşın hayırlı olması temennisiyle ...buarada bende bayanların yaşlarının söylenmemsi kanısındayım ... selam ve sua ile....

..

..

ne yazıkki yeni nesil osmanlıdaki saygı ve sevgiden birhaber ve nasipsiz olduğu için yaşlılara dinazor diyor ben bu kategoridemiyim bilmiyorum?;) 72 doğumluyum

Geri