Iste bu.....Türke yasak bu ülkede her sey....

İkisi de hristiyan sansak ta Ermeniler Apostoliktir Yunanlılar da Ortodoks.Birisi Helen Uygarlığına bağlı diğeri Mezopotamya kökenli..

Kiliseleri bile farklıdır İstanbul da olanlar yakından bilir.Konu Türkiye düşmanlığına indirgenirse aralarında bir ortak nokta bulunabilir ki Kürdistan destekçisi olmaları da bununla ilişkilendirilebilir.

Yoksa herhangi bir milli bağ ne Ermeniler le Yunanlılar arasında ne de ayrılıkçı Kürtler ile Ermeniler arasında sözkonusu değildir.

dinde bağ olması mezhepte farklı olması bizim içinde geçerli hocam. Azerbaycanda şii fazla iken türkiyede çok çok azdır. Ama yine ortak payda müslümanlık. Neticede tüm hristiyanlar müslümanların karşısına haçlı seferleri ortak noktasında buluşuyor ve birbirlerini kolluyorlar.

dinde bağ olması mezhepte farklı olması bizim içinde geçerli hocam. Azerbaycanda şii fazla iken türkiyede çok çok azdır. Ama yine ortak payda müslümanlık. Neticede tüm hristiyanlar müslümanların karşısına haçlı seferleri ortak noktasında buluşuyor ve birbirlerini kolluyorlar.

Hristiyan dünyasında Mezhepler Haçlı Seferlerinden çok sonra ortaya çıkmıştır.Yunanlılar ile Ermenilerin ortak düşman olarak Türkleri görmesinden ziyade bir ortak noktaları yoktur.Müslüman olmayanlardaki Mezhep farklılıkları bizde olduğundan çok farklı,onlar bizim sandığımızdan çok daha fazla bölünmüş durumdalar aslına bakarsan ..

Azeriler ile bizim hem din hem kan bağımız var öz kardeşimiz bizim Azeriler ile olan bağlantımız Ermenilerin Yunanla veya başka bir ırkla bağlantısından çok farklı, kaldı ki neyi savunduğunuzu ben anlamadım yani bir İsrail maçı olsa Filistin bayrağı açılması sizce anormal mi ? Ya da İsrail i telin mitinglerine gittiğinizde Filistin bayrağı taşımıyor musunuz ?

Selam

Selam

Ya.. mice kardeşim sen de sık-sık duymuşsundur Azerbeycan-Türkiye bir millet iki devletdir. Sen bunu nasıl anlıyorsun, ya da nasıl anlata bilirsin? Bi de diye bilirsin ki, hala sınırlar açılmadı bu tepki ne? Unutmayalım ameller niyyetlere göre ölçülür. Yine de bu sebeblerin birinden dolayı Türkiye ermenistanla "kardeş"leşmeyi isteseydi belkiiiiiii........ anlardım:

1.ermeniler müslüman olsaydı!

2.Eğer osmanlı türklerine de karşı soykırım ( soykırımın tarifini vereyim de: -zorakılıq amallerinin düşünülmüş qaydada,milli elametine göre insanların tamamen ve ya kısmen mahv edilmesi niyyeti ile yapılması) yapmamış olsaydı.

3.Ve sonda ermeniler kendileri yalvarsaydılar hele sürüm-sürüm sürünseydiler demiyorum. Ama ermeniler kendilerini pek naza çekmiş.

Şii meselesini anlayamadım lütfen anlatırmısınız sorun ne? :confused:

Hristiyan dünyasında Mezhepler Haçlı Seferlerinden çok sonra ortaya çıkmıştır.Yunanlılar ile Ermenilerin ortak düşman olarak Türkleri görmesinden ziyade bir ortak noktaları yoktur.Müslüman olmayanlardaki Mezhep farklılıkları bizde olduğundan çok farklı,onlar bizim sandığımızdan çok daha fazla bölünmüş durumdalar aslına bakarsan ..

Azeriler ile bizim hem din hem kan bağımız var öz kardeşimiz bizim Azeriler ile olan bağlantımız Ermenilerin Yunanla veya başka bir ırkla bağlantısından çok farklı, kaldı ki neyi savunduğunuzu ben anlamadım yani bir İsrail maçı olsa Filistin bayrağı açılması sizce anormal mi ? Ya da İsrail i telin mitinglerine gittiğinizde Filistin bayrağı taşımıyor musunuz ?

üstad telin mitingleri farklı. amaç orda zaten protesto etmek. ama bu düzenlenen bir maçta alakasız bir ülkenin (din kardeşimizdir yüekden destekliyoruz haksızlığa uğradıklarınada canı gönülden katılıyouz) bayrağını açmak etik bir davranıl olmaz. en azından ülkemizde misafir edeceğimiz bir ülke. her ne kadar aramızda büyük husumetlerde olsa.

ermenistanı prtesto edebiliiriz ama maç esnasında değil telin mitinglerinde. böylesi daha yakışık olacaktır bizlere.

Hiç telin mitinglerinde ermenileri protesto etdinizmi????????????????????????????

Bize böylesi yakışık kalır dediniz ya... o yüzden sordum.

üstad telin mitingleri farklı. amaç orda zaten protesto etmek. ama bu düzenlenen bir maçta alakasız bir ülkenin (din kardeşimizdir yüekden destekliyoruz haksızlığa uğradıklarınada canı gönülden katılıyouz) bayrağını açmak etik bir davranıl olmaz. en azından ülkemizde misafir edeceğimiz bir ülke. her ne kadar aramızda büyük husumetlerde olsa.

ermenistanı prtesto edebiliiriz ama maç esnasında değil telin mitinglerinde. böylesi daha yakışık olacaktır bizlere.

Futbol Asla Sadece Futbol Değildir.

İzninizle sizlere bir şey anlatayım:

14 ekimde Azerbeycan-Rusya maçı idi. Belli ki ev sahibi takım Azerbeycan idi. İşte maç sırasında rus taraftarlar ermenistan bayrağını açmaya cehd etmezlermi ( özellikle altını çiziyorum ) ederler. O an azeri tarafdarlar misafir takım demeden onlara iyice bir ders verirler. Bize de böylesi yakışık olur.

İzninizle sizlere bir şey anlatayım:

14 ekimde Azerbeycan-Rusya maçı idi. Belli ki ev sahibi takım Azerbeycan idi. İşte maç sırasında rus taraftarlar ermenistan bayrağını açmaya cehd etmezlermi ( özellikle altını çiziyorum ) ederler. O an azeri tarafdarlar misafir takım demeden onlara iyice bir ders verirler. Bize de böylesi yakışık olur.

bu rusların terbiyesizliği. onların seviyesinmi inelim hocam.

futbolun bir din olarak yaşandığı ülkemizde acaba sadece bir karşılaşmada bayrak açma veya açmama çok önemli mi ki? bence ondan önce futbol konusunda konuşmamız lazım diye düşünüyorum.bir spor dergisinin bir manşetini size hatırlatırım ...............takımı dinimiz onu desteklemek de namazımızdır diyor ve stadı da kabe si heralde..ayrıca yine bir futbol takımımızın yabanci teknik direktörüde şöle diyor:türkiye futbol bir din gibi yaşanıyor avrupa da böle bişey görmedim diyor.bence meselemiz bu türkiye de futbolun insanımıza kaybettirdikleri.... tabi ermenistan meseleside konuşulabilir ama bayrak açma açmama çok önemli değil bence saygılarımla en doğrusunu ALLAH bilir.

İyi tarafı biliyormusunz ne? Tarafdarı olduğun takım kazanıyorsa e....bu iyi! Yeniliyorsa :$

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks