yelken06500
New member
israile yada israilliye ait malları almamak niçin?
acaba ne kullandığınız hangi ürünler tamamıyla yerli malı ..çarşıdan aldığımız en çok kullandığımızı örnek verirsek domatesin tohumu nerden gelmektedir..dediğiniz global dünyada olanaksızdır..ayrıca biz müslümanlığı sadece yurt içerisinde düşünmediğimiz için
helal mal kavramı bu konu için pek anlamlı bir yaklaşım olmaz zira onların malı haram bizim ki helal diye bir şey de yok ALLAH(CC)IN helal saydığını biz haram sayamayız..yabancı ülkelerde pek çok müslüman özellikle kesilen etlerde helal damgası arıyor bu damgalardan biride yahudilere aittir....kardeşim biz müslümanlığı yurd içinde düşünmüyoruz sizin actığınız konu (israile yada israilliye ait malları almamak niçin'di) ben buna cevap yazdım doğru olanda müslüman olarak helal olanı kullanmamızdır.. bırakın israilli türkiyedeki marketlerde bile ayrım yapıyorum içki satan ve satmayanlar arasında.. ben paramın nereye gittiğine dikkat ederim bunun hesabını vermek zor.
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.