israil malı

mümkün daire icinde onlardan almamak lazim sebebi ise onlardan alacagin her ürün onlarin para kazanmasini saglayacak ve ticaretde daha büyümelerini saglayip kapitalizmi dünya capinda ele gecirecekler

ama almaya mecbur isen almalisin teknolojiden geri kalmamalisin

evet ama sizin dediğiniz siyonistlerle alakalı hepini aynı kefeye koyamazsınız
Peygamberimiz zamanında da yahudilerle ticaret yapılmıştır..ve islami ölçülerle bakarsak böyle bir yasak yoktur varsa bilen kaynak göstererek açıklasın

Dünya üzerinde iş yapan tüm yahudi asıllı işadamları her yıl kazançlarından yüzde oniki civarında bir kısmını israile vergi olarak vermekteler.Malumunuz sanırım israil denen vahşi ve barrbar kavim ortadoğunun kalbinde bir hançer misali müslümanlara acı vererek gözyaşı döktürmekte.Bu gücü topladığı bu vergiler ve yardımlar ile sağladığı ise su götürmez bir gerçek.Müslüman kardeşine atılan her kurşunda payım olsun diyorsan ticaretten falan bahsetmenize gerek yok.Gönül rahatlığı ile alışverişinize devam edin.VESSELAM

yasak yoktur evet ama su anda kapitalizm emperyalizm ile beslenmektedir ve ne kadar cok bu sahada güclü olursan o kadar cok hükmedebilirsin

sana avrupada yahudilerin nasil büyüdügünden bir örnek vereyim

bizler pahali-ucuz kavramina cok önem veririz ama onlar bu tarz yasam yerine gelecege yatirim yapar aklini kullanir bugun pahali alir ama yarin alacagi ürünün ucuzlayacagini bilir nasil mi?
her yahudi kendi yerinden alisveris yapar yükselememis kardesinden yaparlarki oda yükselsin daha cok stok yapsin ve daha cok kazanip daha yararli ürünler cikartsin ve bu sekilde su an avrupada marketlere baktigimiz zaman bu sekilde

yani burdan bir mana cikartabilirsin

istersen bir siradan vatandas olup ben etliye sütlüye karismam gelecekteki milletimdende sorumlu degilim ben ben icin yasarim diyorsan en ucuzunu al istedigin yerde

ama sunu unutma

tüketmeden önce üretmeyi ögrenmelisin

aldığımız her ürün siyonizm e hizmet olarak dönüyor. MÜMKÜNSE ALMAMALI alternatif ürünler alalım.

anti semitist ya da anti siyonist ikisi de yahudilerden oluşan durumların zıtlıklarını ifad eder.ama bunlardan biri veya diğeri olmak çok farklılık aksettirir..çünkü ant semitist yahudi ırkı düşmanlığını anti siyonist bazı yahudilerin plan ve aksiyonları olan düşünce yapısına olan karştlığı temsil eder ..bu noktada ikinci düşünceye karşı olan binlerce yahudiyi gözardı edemeyiz..

acaba ne kullandığınız hangi ürünler tamamıyla yerli malı ..çarşıdan aldığımız en çok kullandığımızı örnek verirsek domatesin tohumu nerden gelmektedir..dediğiniz global dünyada olanaksızdır..ayrıca biz müslümanlığı sadece yurt içerisinde düşünmediğimiz için

acaba ne kullandığınız hangi ürünler tamamıyla yerli malı ..çarşıdan aldığımız en çok kullandığımızı örnek verirsek domatesin tohumu nerden gelmektedir..dediğiniz global dünyada olanaksızdır..ayrıca biz müslümanlığı sadece yurt içerisinde düşünmediğimiz için

kardeşim biz müslümanlığı yurd içinde düşünmüyoruz sizin actığınız konu (israile yada israilliye ait malları almamak niçin'di) ben buna cevap yazdım doğru olanda müslüman olarak helal olanı kullanmamızdır.. bırakın israilli türkiyedeki marketlerde bile ayrım yapıyorum içki satan ve satmayanlar arasında.. ben paramın nereye gittiğine dikkat ederim bunun hesabını vermek zor.

helal mal

helal mal

kardeşim biz müslümanlığı yurd içinde düşünmüyoruz sizin actığınız konu (israile yada israilliye ait malları almamak niçin'di) ben buna cevap yazdım doğru olanda müslüman olarak helal olanı kullanmamızdır.. bırakın israilli türkiyedeki marketlerde bile ayrım yapıyorum içki satan ve satmayanlar arasında.. ben paramın nereye gittiğine dikkat ederim bunun hesabını vermek zor.
helal mal kavramı bu konu için pek anlamlı bir yaklaşım olmaz zira onların malı haram bizim ki helal diye bir şey de yok ALLAH(CC)IN helal saydığını biz haram sayamayız..yabancı ülkelerde pek çok müslüman özellikle kesilen etlerde helal damgası arıyor bu damgalardan biride yahudilere aittir....
siyonizm farklıdır semitizm farklı bu düşünce tarzı ile insanlara nefes alacak alan bile bırakmayız ...sonra onlardan ne farkımız kalır..ALLAH(CC) muhafaza selam ve dua ile

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks