İslamiyetin Gerçek Olduğuna Dair Kanıtlar

cüneyt

New member
Selamün Aleyküm Müslüman kardeşlerim.
Euzi billahi mine-ş şeytani`r- racim.Bismillahirrahmanirrahim.
Ben baktım bu siteye çok iyi kanıtlar var.Buyrun bir bakın.İslamiyette bildiğiniz gibi Esma-ül Hüsna (Allah`ın 99 ismi) vardır.Ve sol elimizde arapça 81 sağ elimizde ise 18 rakamları yazmaktadır.Toplamda 99 sayısı elde edilmektedir.Dinimizin son din olduğunu gerçek olduğunu kanıtlayan bir delildir bu.Allah`a şükürler olsun.Bu sitede resimli olarak gösteriliyor.Buyrun bir bakın.Teşekkür Ederim

Selamün Aleyküm Müslüman kardeşlerim.
Euzi billahi mine-ş şeytani`r- racim.Bismillahirrahmanirrahim.
Ben baktım bu siteye çok iyi kanıtlar var.Buyrun bir bakın.İslamiyette bildiğiniz gibi Esma-ül Hüsna (Allah`ın 99 ismi) vardır.Ve sol elimizde arapça 81 sağ elimizde ise 18 rakamları yazmaktadır.Toplamda 99 sayısı elde edilmektedir.Dinimizin son din olduğunu gerçek olduğunu kanıtlayan bir delildir bu.Allah`a şükürler olsun.Bu sitede resimli olarak gösteriliyor.Buyrun bir bakın.Teşekkür Ederim

Selamun aleykum sevgili kardeşim konu altlarında site linki vermeyiniz.Site kurallarına aykırıdır.Selametle

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks