İslamforum üyelerini oy kullanmaya davet ediyorum

istanbluerdem

New member
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.
Ankete katılalım ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim.
Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.

http://edition.cnn.com/2006/WORLD/eu...rap/index.html
Formun Altı
buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklayin. Lütfen tanidigimiz herkese gönderelim.

'Sizden bir kötülüğü gören, onu eliyle düzeltsin, gücü yetmezse diliyle düzeltsin, buna da gücü yetmezse kalbi ile buğzetsin, ama bu imanın en zayıfıdır.' HADİS

Allah razi olsun kardesim kullandim oyumu,sira diger kardeslerimizde....

arkadaslar bunlara tiklamayin bunlara biz tikladikca para kazaniyorlar biz tikladikca siteye cok kisi girmis gibi gözüküyor popülerli artiyor ve reklam icin daha cok para istiye biliyorlar

arkadaslar bunlara tiklamayin bunlara biz tikladikca para kazaniyorlar biz tikladikca siteye cok kisi girmis gibi gözüküyor popülerli artiyor ve reklam icin daha cok para istiye biliyorlar

cok haklisin kardes...belkide mahsus yapiyorlar müslümanlarin böyle seylere seyirci kalmiyacaklarini...bizleri oyuna getiriyorlar...bende oy verdim 95% NO oy kullanilmis...yani cogu müslüman

Allah Razı olsun..bende Kendi Sitemde görmüştüm Bir arkadaş vernişti No işaretini tıklayacaktık..sevgili peygamberimize Kurban olsunlar nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum..Lanet insanlar 3-5 günlük hayatın farkında değiller..
Teşekkürler Allah Razı olsun Sevgi saygılarımla..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks