İslamforum.net maceranız

Benim bir yeğenim vardı. Haylaz bir çocuktur kendisi.
isim vermek gibi olmasın ama üye isminin baş harfi bir_selamla_başlamıştı falan gibi bir şeyler.
o dedi bana abi böyle böyle bir site var harika bir site sen de üye ol.
Dedim olayım tamam.
Sonra üye oldum bu siteye.
Ama bir türlü aktivasyon kodu gelmedi.
Bir hafta geçti iki hafta geçti yok. Bir türlü aktivasyon kodu gelmiyor.
Dedim heralde islamforum sitesi bizi kabul etmedi siteye.
Bu arada mailler atıyorum beni de siteye kabul edin n'olur falan diye...
Bırakın siteye almayı aktivasyon kodu maillerime cevap bile vermiyorlar.
Bir sorun oldu heralde.
Neyse bu arada ben de "durmak yok yola devam" diyerek başka üyelikler aldım.
Onlara da gelmedi bu aktaivasyon denilen illet şey..
Sonra ne olduysa oldu birden Allah tarafından aktivasyon kodunun geldiğini gördüm ve artık aranızdayım selamun aleyküm.

isim vermek gibi olmasın ama üye isminin baş harfi bir_selamla_başlamıştı falan gibi bir şeyler.
Dedim olayım tamam.
Bir sorun oldu heralde.
Sonra ne olduysa oldu birden Allah tarafından aktivasyon kodunun geldiğini gördüm ve artık aranızdayım selamun aleyküm.

:):):)

A.Selam hoşgeldiniz..

selametle..

Evet ben antipolitik yukarda saydığım nedenlerden ötürü bir türlü foruma yazı yazamıyordum.
Neden sonra yazı yazmaya başlayabildim o da 15 dakika falan sürdü.
tekrardan yazamamaya başladım.
neyse bu antiQa üyeliği benim son üyelğim olacak.
Bu site bizi kabul etmiyor heralde. :(

Dedim olayım tamam.
Bir sorun oldu heralde.

hosgeldınız gelısınız bıraz sorunlu oldu bılıyorum :D:D belkıde bu sorunn bır parcası da ben olabılırım ama nıhayet senıde aramızda gormekten mutluluk duyarız bu arada bır sey solıcem bunu solemek belkı bana dusmez ama yınede solıyım 2 tane nıkınız var antıplotonık ve antiqqa ıkısndıen bırısını ıptalını forum moderetorlerden ıstersenız daha ıyı olur bence selametle

Eyvallah yeğenim.
Evet gelişimiz biraz sorunlu oldu...
Benim iki tane değil daha bir sürü üyelik var.
aktivasyon kodu denen illeti bekledim bekledim gelmedi.
Ben de dedim ya bu site beni alır ya ben siteye üye olurum arkadaş dedim ve üye oldum.
Çok çalıştım çabaladım ve en sonunda da aktivasyon kodu geldi.
Eh ne demişler deve yükünü indirmiş bedevi rahatlamış..

insanoğlu inat etmeye görsün...Bu gün insanoğlu çalıştı çabalı uğraştı ve en sonunda üç açılı diş fırçasını üretti. Biz bu siteye sorunlu girmişiz çok mu?

senın ıcın bende cok ugrastım ama sıtede kısa surelı bır hata varmıs gaıba admınlere fılan soledım yanı neyse cok sukur kı artık aramıza katılmıssın ıysallah hayırlı olur

Iyikide Buradayim

Iyikide Buradayim

Muslumandik Elhamdulillah Ama Gercek Muslimanligin Ne Demek Oldugunu Yeni Yeni Ogrendigim Zaman Islami Bilgiler Konusunda Arastirma Yapmak Istedim Ve Googleden Girdim Buraya Yonlendirdi Bir Giris O Giris Birdaha Buradan Kopamadim. Iyiki De Buradayim

esselam vesselam vealeykesselam allahummeentesselamuveminkesselam.
madem bana nasıl bu siteyi bulduğumu soruyorsunuz anlatayım.ben ilk defa formun neye yaradığını bundan4-5 ay önce öğrendim 1yıllık internet kullanıcısıyım,merak ve araştırma hatta inat bende sonsuz mevcut.bir köyümün sitesine üye iken bana zorla formada üye ol diye baskı yaptılar ben neden niye diye sordum ya orda hem görmediğin köylülerle tanışırsın hemde köy hakkında bilginersin dediler.neyse bende iyi madem dedim üye oldum.ondan sonra forumdan çıkmamaya başladım.derken tam hızımızı alamadan foruma bişeyler oldu kapandı.tabi ben ısrar ve inatla her gün istisnasız tekrar tekrar denedim olmadı.ama yılmak yok bende forum admininin msn adresini aklımın bir ucundan zorlayı zorlayı çıkardım ve msn den imeil gönderdim ne zaman açacan diye ,oda sağolsun cevap yazdı.belli değil ama açılacak diye.neyse ben forumun tadını aldım ya başladım forum aramaya neyse bi gün gogıla islamforum yazdım bu site çıktı biraz dolaştım site içinde anaaa tam benim aradığım gibi bi site o ne hararetli tartışmalar o ne güzel bilgiler 2 ay falan girdim 200 civarında konu inceledim derken artık kendimi tutamadım ve mutlu son işte burdayım.elhamdulillah. yalnız girmesi baya zor oluyor mesaj göndercez dediler gelmedi ama inat var ya 7 saat uğraştım hatta birilerine imeil gönderdim ama cevap gelmedi uğraşırken bide ne göreyim gelen meil gereksiz yerdeymiş ora girdim ve kapıda 7 saat beklemenin semeresini aldım . gardaşlar allah (cc) selamı rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun emi.amin. kardeşiniz Ebu cendell

Evet, hoşgeldiniz diyelim Ebu CENDELL.

Söylediğiniz gibi, üyeliklerin aktifleşmesi için gönderilen aktivasyon maili önemsiz posta (junk mail) kutusuna gelebildiğinden gözden kaçabiliyor. Bu vesile ile bir kez daha hatırlatmış olalım inşallah.

bende bu güzel siteye dün üye oldum. kardeşim sayesinde oldu bende bi imam hatip mezunuyum böyle bir sitenin olması beni gururlandı kurucusuna çok teşekkür ederim allah razı olsun......

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks