İslam Forum Radyo da Meal

İslam Forum Radyo da Meal

• Evet, çok iyi olur

Kullanılan: 0 0.0%
  • Olabilir

• Hayır

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Sevgili Üyelerimiz, Forum sakinleri

İslam Forum Radyo da müzik yayını haricinde Kur'an ı Kerim Türkçe Meali de dinlemek istermisiniz?

Olsun abi olsun.
Ama birde Mozilla'da radyo nasıl dinleyeceğiz onun yöntemi bulunsun.:)

selametle..

Olsun abi olsun.
Ama birde Mozilla'da radyo nasıl dinleyeceğiz onun yöntemi bulunsun.:)

selametle..

Bu konuda bir sorun mu var? Bilmiyorum. Bende laptop da mozilla kullanıyorum ama hiç bir sorun yok? Çok tekniğini bilmem ama, araştıralım. Sen sorunu tam bir izah edersen...

Abi aslında sorun denir mi bilmiyorum.
Ben şöyle izah deyim bir bilende bize izah etsin inşaAllah.
Forum sitelerinin rodyoları Mozilla Firefoks'ta açmıyor. Güvenlik muhabbetine heralde kapatıyor. Yani radyo çubuğu gelmiyor en açığı. Bunu İnternet Explorer'i kullanarak hallediyorum ben. Yani radyosunu dinlemek sitediğim bir forum sitesini Mozilla'da değil de, Explorer'den açıyorum. Ama sürekli mozilla kullandığım için ve aynı zamanda da radyoyu dinlemek istediğim için sordum. Eğer Mozilla'da radyo dinlemenin bir yolu yordamı varsa, çok güzel olacak. Radyoyu İnternet Explorer'i açmadan dinleyebilmek istiyorum yani.

selametle..

Site'ye explorer'dan girdiğinizde de üstte radyo playeri'nin olmadığını göreceksiniz.

Mozilla ile bağlanıyorda olsanız, portalda sağ blokta yer alan radyo islam butonuna tıkladığınızda radyo aktif duruma geçecektir.

Emeklerinizden dolayı ben ve Forum Arkadaşlarım adına teşekkür ederiz...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks