İkiz vey a ikiz kardeşi olan var mı

ikizlm yok ama benimde yengem ikiz elifin dediği gibi okulda kaçamakları çok oluyomuş bi okulla kalsa daha neler neler :D

benimde ikizim yok ama amcamin kizi tipki ben ikiz sannediyo herkes simdi varmi desem yokmu desem:p :confused:

ikizim yok... olmasını ister miydim bilemiyorum.. çünkü insanlar birinci mihrimaha dayanamıyorlardır bide ikincisi olsaydı way onların hallerine :)

ikiz kardeşlerim olmuştu ama biri 5 gün dayandı ve vefat etti şimdi teki duruyoo ALLAH uzun ömür verir inşaALLAH

İkiz kardeşim var hamdolsun.Biri kız biri erkek.İkiside farklı cevher Allah her ikisindende razı olsun.

ikizim yok ama kardeşimle aramda bir yaş olduğu için annem de ikiz çocukları sever bu yüzden bizi ikiz gibi büyütmüş bizi gören ikiz zannediyormuş küçükken..

ben ikizim. benim bir ikiz oglan kardesim var. insan cok catisiyor ama bu normal her kardeslikte. maalesef bizden birisi bir gün, öbürü ertesi gün okula gidemiyor. birbirimize hic benzemiyoruz. ama hep ayni okula gittik liseye kadar. o iyi oluyor. birbirimize yardim ederdik ödev veya imtihanlarlan.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks