İkindi çayına davet var

İki kişi mukabele yaparak bir hatim bitirse, ortaya iki hatim mi çıkmaktadır? Okuyan hep aynı olsa, takip eden de yine bastan sonra hep takip etmiş olsa; takip eden de hatim indirdi denilebilir mi?

mademki benim kardeşim acıkmış gerçi çayın yanına gitmez
katkldolmacrop.jpg
ama harika bir yemektir.

İki kişi mukabele yaparak bir hatim bitirse, ortaya iki hatim mi çıkmaktadır? Okuyan hep aynı olsa, takip eden de yine bastan sonra hep takip etmiş olsa; takip eden de hatim indirdi denilebilir mi?
kardeşim aynı soruyu biz hocamıza sormuştuk o bize hatim sevabı alır ama hatim indirmek için onunda tek harf kaçırmadan okuması gerekir demişti.

sende olmasan aç kalırım

buda benden sana hemde senin memleketten afiyet olsun
yemekten sonra bir de süprizim var sana

Son düzenleme:
can kardeşim islami konulardan mükellef olabilmek için gerekli olan durumlardan değilmidir buluğ çağına ermek .buna göre diyebilirmiyizki buluğ çağına ermemiştir yükümlülüğü yoktur?yada bundan aile mi sorumludur?

Aselcim şekerburalar benim için sürpriz oldu çok teşekkür canım:) ama kusura bakmayın benim çay henüz gelmediğine :confused: göre sohbete konsantre olamıyorum.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks