İdam mahkumu ve mesajı

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
ABD'de hakkında mahkeme tarafından elektrikli sandelye'de elektrik verilerek öldürülme kararı çıkan bir şahısa son sözü sorulmuştu:"ölmeden önce söylemek istediğin birşey var mı?"

Mahkum etrafında ölümünü bekleyen onlarca gazeteci, avukat, polise ve gardiyana bakarak, "Eğer bu ilgiyi benim çocukluğumda göstermiş olsaydınız, şimdi bu sandalyede oturmazdım" demiş.

bu idam mahkumunun da çocukluğuna inmek gerekiyormuş , Yargıç yargılama sürecinde bu müstakbel idam mahkumuna " Yavrucuğum çocukluğuna inelim, anlat bakalım şu çocukluğuğunu " dese daha yapıcı olacakmış:D

paylaşım için tesekürler çetin hocam

doğru söylemiş coğu zaman yalnızlık ilgisizlik insanları kötü yollara düşürüyor paylaşım icin saol

İdam Mahkumu ve Mesajı

İdam Mahkumu ve Mesajı

ABD'de hakkında mahkeme tarafından elektrikli sandelye'de elektrik verilerek öldürülme kararı çıkan bir şahısa son sözü sorulmuşdu:"ölmeden önce söylemek istediğin birşey var mı?"

Mahkum etrafında ölümünü bekleyen onlarca gazeteci, avukat, polise ve gardiyana bakarak, "Eğer bu ilgiyi benim çocukluğumda göstermiş olsaydınız, şimdi bu sandalyede oturmazdım" demiş. Bu kadar acı bir mesaj bırakmış geriye.

Çok ilginç ve acı ama gerçek...
Falillere fiillerinde azmettirici etkimizi hiç düşündük mü?
Klişe bir söz vardır,çocukluğuna inmek lazım...:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks