İdam ile yargılanırken ne yapardınız?

.............................
beyaz bir elbise giyerdim...ve beyaz bir başörtüsü örterdim....

Kusura bakmayin ama o durumda hic birimiz istedigimizi yapamazdik cünki yapmak isteseniz bile müsade etmezlerdi..(inanmayan o duruma düsenlere sorsun)Yani bir hayalden bir protesto yapiyoruz hepsi bu...

Kusura bakmayin ama o durumda hic birimiz istedigimizi yapamazdik cünki yapmak isteseniz bile müsade etmezlerdi..(inanmayan o duruma düsenlere sorsun)Yani bir hayalden bir protesto yapiyoruz hepsi bu...
tabi öyle ...sonuşta sen tutuklusun ve idama gidiyorsun...bu isteklerimizi gerçekleştirmemiz çok zor...
selametle...

idam cezası kaldırıldığı için bilemiyoruz.Lakin idam hiçlikte değil ki tebdili mekandır,öyle veya böyle göçeceğiz,baki aleme.tabiki insanın o an bütün hayatı gözünün önünden geçer,diye düşünüyoruz.bir sahabi var ismi aklımıza gelmedi o iki rekat namaz kılmak istiyor ve vallahi korktuğumu sanmayın diye kısa kıldım diyor,belki biz o değiliz ama o olmak istesek ve bizde iki rekat namaz kılsak,alnımız secdeye gelse iyi olmazmı?

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks