Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ibretlik Resimler in devamı

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Evrim yoktur!!! işte ispatları

Evrim yoktur!!! işte ispatları

http://image.haber7.com/haber/49431.jpg
Resim eklemede bir sorun var arkadaşlar. Lütfen linkten bakın.

Kabak çekirdeklerinde Allah yazısı
Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde Zekeriya Peker isimli vatandaş bahçesinde yetiştirdiği kabağı kestiğinde, kabak çekirdeklerinde Arapça yazılar bulunduğunu görünce hem şaşırdığını hem de duygulandığını söyledi. İşte fotoğraflar:
05 Ocak 2007 15:25
Yazı boyutunu büyütmek için


İlçenin Soğuksu Mahallesi'nde ikamet eden 60 yaşındaki Zekeriya Peker, bahçesinde yetiştirdiği kabağı yemek için kestiğinde, kabak çekirdeklerinde Arapça yazı ve rakamlara benzeyen şekiller görünce gözlerine inanamadı. Kabak çekirdeklerindeki şekilleri Arapça bilenlere gösterdiğini belirten Peker, kendisine çekirdeklerin bazılarında Allah yazdığını ve diğerlerinde de yine Arapça yazılar olduğunun söylendiğini ifade etti. Bu durum üzerine çok duygulandığını belirten Peker, "Bunları görüp de, duygulanmamak hele inanmamak ve asi olmak çok büyük felaket" dedi.

Kabak çekirdeklerindeki şekillerin ne manaya geldiğini açıklayan Sürmene Merkez Yeni Camii İmamı Hasan Keskinsoy ise kabak çekirdeklerini ilk gördüğünde şekillerin sonradan kazındığını düşündüğünü ancak gerçeği öğrendiğinde hayret içinde kaldığını söyledi. Çekirdeklerin üzerindeki şekillerin dikkatlice incelenmesi halinde çok şeylerin görüleceğini öne süren Keskinsoy, "Çekirdeklerin üzerindeki yazıları okumak için çok iyi Arapça bilmek gerekmiyor. Çünkü çok açık bir şekilde gözüküyor. Hemen hemen her kabak çekirdeğinde, Allah ve bazılarında da 1, 2 ve 800 rakamları yazıyor. Bir çekirdeğin bir tarafında Allah, diğer tarafında ise Bismillah yazıyor. Buradaki olay, Allah'ın her şeyde olduğu gibi bu kabak çekirdeklerine de en güzel şekilde yazıcı melekleri vasıtasıyla ismini yazmasıdır" diye konuştu.

İHA
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Aile yaşamından örnekler. yanlış anlamayın kardeşler. Hakaret manasında değil fakat şu hayvanlardan ibret alması gerekenler var sanırım. Evrim olsaydı, merhamet olur muydu?

Irakta ölen amerikan veya başka milletden askerlerin ana- babaları için ne söylenebilir? Zaten Kuran- ı Kerim söylemiş gerekeni, "Taştan bile sert kalpli insanlar" .

Yazık çok yazık biz insanlara. İnsanlığımızı unutmuş bizlere çok yazık.
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Dostluk, sevgi, kardeşlik. 1400 sene önce temeli atılan. Çok insanın yaradılışı ile mi? Allah Teala bilir. Büyüklerimizin söyledikleri,

"ALLAH TEALA kendine baktı, güzelliği gördü ve ol dedi. O, ol ile birlik taştı ve bir çok oldu. Özde birdiler fakat ayrı oldular.

Allah Teala insanları karşılarken,
"Bana kavuşacağını umuyor muydun" diye sorar.

Zehirli bir deniz canlısı ile bir balık ortak yaşıyor. İbret almak gerek sanırım. Önümüzde bu kadar ayet varken.

Çok konuşmak akla zarar galiba. :eek:
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Cennet ve cehennem.
İnkar edenler, Allah Teala cennet ve cehennemi Dünya' da vermemiş mi?

Siz inkar ede durun,
Babil' in asma bahçeleri, pompei,...

Ayetlerden ibret almayan insanlar, sizlerin kalplerine işler bilmiyorum ki.
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Her canlıdan çifter yaratılmıştır.

Birliği kendinde arayanlar,
Görmek istemez misiniz gerçekleri?
 
Üst Alt