Hz. Hüseyin 'in Şehit Olması

:4_9_8:

“Siz, sizden öncekilerin çektiği sıkıntıları çekmeden cennete gideceğinizi mi sanıyorsunuz?” (2/214) ayeti kerimesine bakılırsa, Müslümanın bedavadan göğe yükselmeyeceği açık.
:4_12_11:

Allah Allah..

“Siz, sizden öncekilerin çektiği sıkıntıları çekmeden cennete gideceğinizi mi sanıyorsunuz?” (2/214)

çok haklısın kardeşim..

selametle..

Allah Allah..

“Siz, sizden öncekilerin çektiği sıkıntıları çekmeden cennete gideceğinizi mi sanıyorsunuz?” (2/214)

çok haklısın kardeşim..

selametle..

kardeşim ozaman kendimizi bizler nerelerden atalım ? nerelere gidelim? hala dişimiz kırılmadı, hala "o mecnundur vehimlere daldı" demediler, hala işkembeyi başımıza dökmediler, hala hançeri siğnemize saplamadılar ozaman yazık bize !!!

kardeşim ozaman kendimizi bizler nerelerden atalım ? nerelere gidelim? hala dişimiz kırılmadı, hala "o mecnundur vehimlere daldı" demediler, hala işkembeyi başımıza dökmediler, hala hançeri siğnemize saplamadılar ozaman yazık bize !!!
yazık biize hemde ne yazıkk rabbim sonumuzu hayır eylesinn...
söyleyenin yapanınn emegine saglık ....:4_9_8::4_9_8::4_9_8: ALLH RAZI OLSUN SEYFULLAH ABİMM... içim ürperdi dinlerken izlerkenn bukadar güzel yorumlnabilirr..:4_9_8: NEFSİM FELAKETİM SABRIM SELAMETİM OLDU...

yazık biize hemde ne yazıkk rabbim sonumuzu hayır eylesinn...
söyleyenin yapanınn emegine saglık ....:4_9_8::4_9_8::4_9_8: ALLH RAZI OLSUN SEYFULLAH ABİMM... içim ürperdi dinlerken izlerkenn bukadar güzel yorumlnabilirr..:4_9_8: NEFSİM FELAKETİM SABRIM SELAMETİM OLDU...

Rabbim senden de razı olsun kardeşim. mademki olay çok açık madeki bizler için dünya zindandır ozaman rahatsak sorun var demektir...

cennet kolay değil cehennem dahi luzumsuz değil... biz islama ne kadar hizmet edebiliyoruz ki:(

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks