Hiç ünlü birine benzetildinizmi?

benzemek marifet deeeeel ya da sadece güzel olmak önemli olan o benzeyen güzel suratın beyninin dolu olması şimdi annadın mı azra bu arada seni çok kara kara düşünürken gördüm hayırdır gurban bi sıkıntın mı var söle hele

hıımm anladım şimdi...ne yani şimdi bizim beyin boşmu.evet son günlerde biraz düşünceliyim...

türkiyedeyken bayagi birilerine benzettiler ama yurtdisindaki arkadaslar Eddie cibrian adli oyuncuya benzettiler

Yok anlamadigim ortaligi bulandiranlar var ya zevk aliyorlar bulandirmaktan ama halbuki rezil olduklarinin farkinda degiller

Yani hele nefsi davranislar ben kimseye benzemem herkes bana benzer ben söyleyim ben böyleyim

Yazik hakikaten yazik

Bir hastalik vardi ya adini hatirlayamiyorum gecen biri yazmisti bir yerde:p

Yok anlamadigim ortaligi bulandiranlar var ya zevk aliyorlar bulandirmaktan ama halbuki rezil olduklarinin farkinda degiller

Yani hele nefsi davranislar ben kimseye benzemem herkes bana benzer ben söyleyim ben böyleyim

Yazik hakikaten yazik

Bir hastalik vardi ya adini hatirlayamiyorum gecen biri yazmisti bir yerde:p

Doğru söze ne denir,gerçekten haklısınız.Ne demek herkes bana benzer,çok saçma...
O hastalığın adı narsizim...
Şöyle adam gibi kime benzediklerini yazmazlarda...:D

Ben üstüme alinmadim ki:)

Siz yaziyi devam ettiriyorsunuz benim yazim size karsi degildi konu güncellenmis benimde gözümden kacmis simdi farkettim yazdim ama insallah siz üstünüze alinmamisinir:D

Jim Carrey'e benzetenler oluyor.Bir arkadaşım Yağmur Atacan'a benziyorsun diyor..İFTİRA! Ben onlara değil onlar bana benziyor :D

bir ara top sakal bıraktım beyaza benzettiler halbuki hiç benzemiyorum top sakalı kesdim bu kezde fenerbahçeli colin kazıma benzettiler onada benzemiyorum ama :D sizce kime benziyorum :D

sylvester stallone yi de bana benzetirler :cool::D:)

_Rocky%20-Sylvester_Stallone_Movie_Art_Painting.jpg

Hocam bana benzetirler demeyin.:D
O zaman sizi ruh hastası ilan edecekler.Buralarda kaide böyle,kim kimi anlayamıyorsa hemen hastalık teşhisi koyuyor...

Yetişkin insan kendini sürekli birilerine benzetiyorsa orda bir problem vardır.Çünkü ergenlik döneminde insan kendini birilerine benzetilmesinden hoşlanır ve model alır ki bu onun gelişiminde olumlu rol oynar.

Ancak yetişkin bir insan özgüven problemi yaşamayan birisi kalkıpta popüler şahısların fiziksel özelliklerine benzese bile,o bana benziyor diyebilmelidir....:)

Ayrıca espiriyle söylenen şeyleri anlayamamak ve herşeyi kendini beğenmişlik olarak algılamakta algı problemi olsa gerek....

İslami bir forumda bir bayan kalkıp profil resmi ya da avatarına artık ne derseniz,kendi resmini eklese ya da ünlü birinin resmini eklese izin vermezsiniz.

Saygı duyarım ve forum kuralları böyledir derim....
Ama böyle kurallar varken,ben buna benziyorum diye bir konu açılıyorsa,hakikaten mizah bölümüne yakışır...

Bence böyle şeylerde tutarlılık olmalı...:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks