Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

işte şimdi elime düştün sen geçen gün benim kardeşimi tek yakalamışsın haaa gel burayaaaaa :) bu kardeşimizin şu ana kadar gerçekleştirdiği çalışmalar iyi bir izlenim bırakmıştır güzel muhabbetli bir kardeşimiz ;)

ahahaha ozur dilerim kardes..o senin kardesinmiydi?!?! :) bilmeden oldu!

saol dusuncelerin icin ;)

bu arkadasi tanidikca görüslerimizi sunmamiz gereken mukaddes bir insan olduguna inaniyorum mehmet kardesim icinden nasil geliyorsa öyle yazan bir kardes ama inaniyorumki üslubunu hafifletecek ve o zaman daha iyi anlasilabilecek bir kardesimiz

işte bu üye hakkında çok ta fazla bir fikrim olduğunu söyleyemiyeceğim.ama yorumlarıyla konulara renk katıyor.
hearty ne demek merak ediyorum.yani ismi ilgimi çekti.
daha doğrusu zeynep hearty ne anlama geliyor onu merak etmekteyim.ama çok inançlı bir hanımefendi olduğunu düşünüyorum.

işte bu üye hakkında çok ta fazla bir fikrim olduğunu söyleyemiyeceğim.ama yorumlarıyla konulara renk katıyor.
daha doğrusu zeynep hearty ne anlama geliyor onu merak etmekteyim.ama çok inançlı bir hanımefendi olduğunu düşünüyorum.

güzel anketler açan birisi..yazdıklarında samimi olduğunu düşünüyorum..ve sanki istesede kötülük yapamazmış gibi geliyor;)
hearty=samimi demekti..yanlış hatırlamıyorsam..:rolleyes:

güzel anketler açan birisi..yazdıklarında samimi olduğunu düşünüyorum..ve sanki istesede kötülük yapamazmış gibi geliyor;)
hearty=samimi demekti..yanlış hatırlamıyorsam..:rolleyes:
istesem de kötülük yapamayacağım kanısına nereden vardınız.söyledikleriniz için teşekkür ederim.elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum işte ne yapıym?kötülük insanın insanlık vasfına yakışmaz ki?

istesem de kötülük yapamayacağım kanısına nereden vardınız.söyledikleriniz için teşekkür ederim.elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum işte ne yapıym?kötülük insanın insanlık vasfına yakışmaz ki?

yorumlarınızdan vardım...benim bi arkadaşım var..yorumlarınız onun konuşmuş hali gibi..onun için dedim bunu.. o da öledir..kötülük düşünmez...

Hayatın her daim olumlu tarafını görmeye çalışan bir insan.
Letafeti nezaket ile meczetmiş tıpkı saray hanımefendileri gibi :)

sorunuza Saygıdeğer Mehmet cevap vermiş samimi, yürekten anlamında bir kelime yorumlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum..umarım gözlemlediğiniz gibiyimdir..sıcak yaklaşımlarınız takdire şayan tekrar teşekkürler rabbim razı olsun selam ve dua ile..

Hayatın her daim olumlu tarafını görmeye çalışan bir insan.
Letafeti nezaket ile meczetmiş tıpkı saray hanımefendileri gibi :)

yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.ama ben hayata bazen çok negatif bakarım.çok karamsar olduğum zamanlar vardır.ama bu karamsarlığı her zaman yenmeye çalışırım.bazen başarılı olurum bazen olamam.dünya rahat yeri değil hepimizin bildiği gibi.ama siz her zaman hayata pozitif bakmaya çalışın.yani ben de çalışıyorum.inş.hepimizin beyni pozitif yönde çalışır.
sanırım sizinle ilgili yorum yapmıştım.ama bir kere daha yapmak istiyorum.
ben sizin de çok beyefendi bir insan olduğunuzu düşünüyorum,normal hayatta konuştuğu her kelimeye dikkat eden,ince düşünceli birisiniz diye tahmin ediyorum.

yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.ama ben hayata bazen çok negatif bakarım.çok karamsar olduğum zamanlar vardır.ama bu karamsarlığı her zaman yenmeye çalışırım.bazen başarılı olurum bazen olamam.dünya rahat yeri değil hepimizin bildiği gibi.ama siz her zaman hayata pozitif bakmaya çalışın.yani ben de çalışıyorum.inş.hepimizin beyni pozitif yönde çalışır.
sanırım sizinle ilgili yorum yapmıştım.ama bir kere daha yapmak istiyorum.
ben sizin de çok beyefendi bir insan olduğunuzu düşünüyorum,normal hayatta konuştuğu her kelimeye dikkat eden,ince düşünceli birisiniz diye tahmin ediyorum.

asya msj bölümünüz dolu sanıyorum size özel msj gönderemiyorum bilginize buraya yazmak zorunda kaldım affınıza sığınarak....selam ve dua ile..

esflh rabbim razı olsun....ne yazacağımı nasıl ifade edeceğimi şaşırdım inanın sözleriniz onere edici rabbim kez kere razı olsun ...

ne güzel bir sifat yüklenmis o kalbeki mütevazililigi ile kalbindeki güzellikler yazilarina yansiyor ne mutluki böyle bir sitede dostluklariniz ve kardesliginiz pekisiyor bizimle iyiki varsiniz

iltifatlar havada ucusuyo masallah:)....
heralde sadece burda insanlar tartismiyo.. sinirlenip yazi yazmiyo....!!!

Geri