Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

ben şu an çok şaşkınlık içerisindeyim.arkadaşlar siz hangi konuya mesaj yazdığınızın farkında mısınız?eğer farkındaysanız yazdıklarınızın herkes bir üstteki hakkında ne düşünüyor konusuyla uzaktan yakından bir alakası mevcutmudur?

ben şu an çok şaşkınlık içerisindeyim.arkadaşlar siz hangi konuya mesaj yazdığınızın farkında mısınız?eğer farkındaysanız yazdıklarınızın herkes bir üstteki hakkında ne düşünüyor konusuyla uzaktan yakından bir alakası mevcutmudur?

Ögrendigimize göre cok kitap okuyan bir insan.

ismi hosuma giden bir kardesim allah ondan razi olsunki onun güzel paylasimlarindan istifade etme keyfiyetinden yararlanabiliyorum

ismi hosuma giden bir kardesim allah ondan razi olsunki onun güzel paylasimlarindan istifade etme keyfiyetinden yararlanabiliyorum........

alp traum ne demektir hep merak ettim.alpi biliyorum ama traum ne demek onu blimiyorum.ikisi birleşince ne anlama geliyor?o konuda hiç bir fikrim yok.ismi ilgimi çeken arkadaşlarımızdan birisi.sanırım bediüzzamana ilgisi var.

benim kardesim ve mukaddes saygi duydugum bir insan olaylara mana-i ismi disinda mana-i harfiyle bakmayi cok güzel basarabilen ve bu yolda caba sarfeden bir kardesim benim böyle bir kardesim varken artik sirtim yere gelirmi

abimeee9yu6iwgy2qx3.jpg

Terörizm her ne inançta,ideolojide vs. olursa olsun yanlıştır.Kötüdür.

reyyan ablaya Harun yahya kimdir adlı konuda bir şey sordum,ama cevabını alamadım.benim hakkımda bir yorum yapmış ama ne demekistediğini anlayamadım.reyyan abla cevap bekliyorum.

Geri