Herkes bir alttakine içinden gelen bir dua etsin...

mücahid abi bu duayı kaçırmak istemedim ... içten amin.. Elfü elfi amin..
Allahım altta ki üyeyi inandığı gibi yaşat... kendi yolunda hayatının islamcasını yaşamasını nasip eyle..amin..

bu duayı gordum ve kostum:), Allah Razı olsun .........aminnnn cumlemızı inş
benden once ve sonra yazan kalbinde Allah c.c sevgisi besleyen kardesimizi Allah c.c cehennemde yakmasin .ahirette bu kardeslerimize merhamet etsin huzura vardiklarinda boyunlarini bukmesinler yuzleri tertemiz olsun efendimiz sav sefaatine nail olsunlar

bu duayı gordum ve kostum:), Allah Razı olsun .........aminnnn cumlemızı inş
benden once ve sonra yazan kalbinde Allah c.c sevgisi besleyen kardesimizi Allah c.c cehennemde yakmasin .ahirette bu kardeslerimize merhamet etsin huzura vardiklarinda boyunlarini bukmesinler yuzleri tertemiz olsun efendimiz sav sefaatine nail olsunlar

Allah razı olsun haluk can.Bil mukabele

Ehad ve Samed olan yüce ALLAH'ım alttaki kardeşimin son nefesini iman içerisinde ve gülerek vermesini nasib et.Kabrini cennet bahçelerinden eyle..Amin

Allah razı olsun haluk can.Bil mukabele

Ehad ve Samed olan yüce ALLAH'ım alttaki kardeşimin son nefesini iman içerisinde ve gülerek vermesini nasib et.Kabrini cennet bahçelerinden eyle..Amin

ecmain....

Rabbim alttaki kardeşimin 4 mevsimdeki her canlının seni zikr etmesi gibi,kainattaki her yarattıgının her sanise seni zikr etmesi gibi,
kalbininde.dilininde.ruhununda,nefsininde,dunyada ve ahirette ebediyen seni zikr etmesini senin için atmasını naip eyle.... Amin..

AMİN...ALLAH C.C RAZI OLSUN KARDEŞİM.
Forumdaki tüm kardeşlerim için:
RABB'miz,bize ALLAH dostlarına yakın olmayı, onların hâllerinden ve mübârek nasihatlerinden hisse alabilmeyi nasip eyle.....
amin....

AMİN........

ALLAH'ım alttaki kardeşimin kendisi, bizler ve tüm insanlar icin hayırlı olacak bütün dualarını kabul et..onu kurtulmuşlardan eyle.....

AMİN........

ALLAH'ım alttaki kardeşimin kendisi, bizler ve tüm insanlar icin hayırlı olacak bütün dualarını kabul et..onu kurtulmuşlardan eyle.....

Amin kardeşim.Allah c.c razı olsun

Ya Rabbel Alemin alttaki kardeşimin ve tüm kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntı ve huzursuzluklarını gider.İki cihanda mes ud eyle.Amin

Amin : )

AllahIm altdaki kardesimi gaflete düsmekden koru. nefsine uyanlardan eyleme , rahmetin ile kusat ve kendisini hakk yolundan son nefesi ve son nefesi dahil ayirma .
yolunda hizmet eden , yolunda baslar vermeye hazir olan mücahid veya mücahidelerden eyle , eyle onu sehit olarak al yanina ![amin]

aminnn
(beni dualarınızda unutmayın ben yokken ltf)
Allah'ım alttaki kardeşimi hayırlarla karşıla
onu mahşer zamanında tüm insanların arasından adı ile çağırarak 'Cennette istediğin yere gir ' dediklerinden eyle......

amin amin ..ecmain.......

Rabbim alttaki kardeşimin kalbinden ne geciyorsa ...Ona hayırlı olanını nasip eyle...

Amin......
Alttaki kardeşimin Miraç Kandilinde hayırlı güzel bir şekilde geçirmesi ve bütün dualarının kabul olması dileğiyle.........

Geri