Herkes bir alttakine içinden gelen bir dua etsin...

Allahım altta ki ve üstte ki kardeşimi nur sağanağına yakalananlardan eyle
amin

amin...
Rabbim benden sonraki arkadaşımı cehennem alevlerinden korusun,
Cennetin en güzel köşesine koysun!...

amiinn
Allah'ım dünyada ayırmadığın gibi ahirette de ayırma bizleri birbirimizden..
alttaki arkadaşımın sevdikleri ile beraber senin cemalini görenlerden olmasını
ve de bizim de mübarek insanların yüzü suyu hürmetine senin cemalini görenlerden olmamızı nasip et....
amin.

amin ama sabır tek başına istenmez
Allah'ım alttaki arkadaşıma sabır ve selamet ver!!
bana da Rabbim!!!

amin..
Allah razı olsun..

İbrahim Suresi
(40) "Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle."

Fatiha Suresi
(7) bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil

selametle...

Allah sizden razı olsun asıl...
Allah'ım kardeşlerim benim hakkımda ne düşünüyorlarsa iyi ise sonsuz katını kötü ise iyiliğe çevirip sonsuz katını onlara nasip et inşallah...

hamidü'l Quran bize dua etmemiş ama biz ona ve alttaki kardeşime öyle bir dua edelim..
Allah'ım kardeşlerime hayırlı bir yuva , yuvası olanlara hayırlı ve huzurlu bir yaşam , İslam'a uygun evlatlar ve hayırlı ahiretler nasip et!!!
amin....

amin : ) gercekdende bu duaya cok ihtiyacim vardi :)

altdaki kardesimi Allah o mahseri alada yüzü ayin on dördü gibi parlayan basinda nurda bir tac ve kollarinda nurdan bilezikleri olan kullarindan eylesin. [amin]

aminnnnnnnnnn
Allah'ım kendim için ne istiyor isem ne isteyecek isem bunların daha iyi ve güzellerini kardeşlerim için de nasip et aminnnnnnnnn

inşallah cennete girebilirsek...
aminn
Allah'ım arkadaşlarıma dünyada iken kaldırılamayacak yük yükleme...
ahirette ise sonsuz rahmetinle müdahale et...
aminn

Allahim Gezgin [ablamí ] , sen sevginle kusat , sen sev , sen en güzel mertebe olan sehitlige ulastir : )

ellerini semaya yükselttigin zaman ben acizaneyede dua etmeyi unutmazsin insaAllah : ) [bu samimiyet nerden dersen.. cennetde komsu olacagiz ona göre ablam:D]insaAllahhhhhh

amin rabbim kardeşlerime dunyada da ahirette de guzellikler nasip eyle..ve onları cehemmen ateşinin yakmayacağı kullardan eyle..

ben yazana kadar minikserce girmiş araya :)

ooo dua dilenciliğimi iyi yapmışım demek ki...
Allah sizden razı olsun...
son nefeste şeytanın oyununa gelmeyerek imanlı olarak göz kapamayı nasipm etsin rabbim cümlemize...

Geri