Her kahve aynı tadı taşımaz...

Azra

New member
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...

***Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.

***Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...

****Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...

***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...

***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...

***Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır insanın...içini...

***Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...

***Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden...

Sizin kahveniz nasıl olsun

Ben en koyusundan bir yalnızlık kahvesi alayım.Ama dostlarla ilerde (inşaallah) içeceğim üstü köpüklü kahveleri çağrıştırsın bana.

ne cok yabanci geliyor artik bana bunlar ne kadar cok unutmusum duygulari yasamaya yasamaya bir kahveyi bile özleyemez olmusum tadi nasildir bir dostla onu bile bilmiyorum gün gelir hepberaber birgün görüsürsek o zaman belki yasamak nasip olur bana

***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...

bu benim işte....

çok güzel bi paylaşımdı sağol canım

teşekkür ederim azracığım...
benim için özel bir anlamı vardı bunun....
şimdi anladın mı benim kahveyi neden bu kadar çok sevdiğimi...

ben bir yalnızlık kahvesi alayım canım....

***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...

Öyle hasretimki rahmetli babama her ne kadar gelmeyeceğini bilsemde geri..

Allah rahmet eylesin

bende bi yanlızlık kahvesi alıyım artık tadı biraz kederli biraz yorgun biraz ümitsiz
rengi ise biraz buğulu biraz gökyüzü biraz deniz birazda kurşun rengi gibi olsun

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks