Hayatta en çok korktugunuz şey nedir...

İmansız ölmek ve haşırda Rabbimin hatalarımı yüzüme vurması beni çok korkutuyor. Tek tesellimse O'nun sonsuz merhamet ve şefkati.Allah c.c hepimiizi korktuklarımızdan emin eylesin.

benim korktuğum şeyde tabiki mücahid abime de katılıyorum ama birde başkalarına eziyet edip onların imtihan vesilesi olmakten çok korkuyorum..Rabbim muhafaza buyursun........

hayattan bir korkum yok..cunku dunyanın butun faniliğindede guzelliğindede rabbime sıgnırım..ölümdende korkmuyorum....RAbbimi hep guzel tanıdım ve bana hep guzelliklerini gösterdiği icin ona sukur ederim....RAbbimin iziniylede inşallah imanlı bir şekilde ölmeyi nasip eyler....İnşallah şaşaırtmaz..cunku takdir ilahi onun dur..Biz bişeyi istemezsek kotu bişeyi istemezsek oda nasip etmez cunku o hep iyiyi ve guzeli sevmiştir..İnaşllah hepimiz imanlı bir şekilde oluruz...
Herşeiyinizle o sıgının.....cunku o herşeyin dogrusunu bilir....herşey ondandır...Tek korkum şaşmaktır..oda hayttan değil onun yolundan şaşmaktır..

yalnızlık...

yalnızlık...

Yalnız kalmak...
Çünkü yalnızken kendimle şavaşarım..
İçimdeki kişilik bana hesap sorar...
Şeytan zaten pusuda bekler..
O yüzden yalnızlığı hiç sevmem....

Ben Rabbimden Başka Hiçbir şeyden Korkmam Onun Azabindan Korkup Rahmetine Siğinirim şükürler Olsun Tek Korkum Bu

Geri