Hatim

sEyyah-

New member
Kardeşlerim Selamun Aleyküm
Yönetici arkadaşlardan bu konuda bir cevap gelmedi. Hatim konusu açmak istedim dedim. İnşallah bana kızmazlar. Aylık veya haftalık katılımın yoğunluğuna göre hatim yapalım diyorum. Amacımız en başta Rabbimizin inşallah rızası kazanmak, birlikte birşeyler paylaşmaktır. Kardeşlerim hatim almak isteyen kardeşlerimiz olurlarsa konu altına hangi cüzü (cüzleri) almak istediklerinide bildirsinler İnşallah. Listemizi burada açalım. İnşallah hayırlı olur. Rabbim mübarek eylesin.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

Sağol kardeş. İnşaallah bereketli olur. Bismillah deyip 30. cüzü ben kıraat edeyim edeyim.

Dahil olduğum hatim gurubu var katılmak isterim ama katılırsam yetişemeyebilirm. Aldığım sorumluluğu yerine getiremeyebilirim. Onun için dahil olamadım. Hatmin haftalık olarak dağıtılması durumunda İnşallah bu forumda katılım olur eğer katılım ve eğer ihtiyaç hasıl olursa hatim grubunu tamamlama hususunda bunda da bir hayır vardır deyip beni de dahil edebilirsiniz. Bir şekilde feragatlık yapıp okuyacağız.

BU tür hatim teşviklerinde zaman sınırı dar olmuyor. Cüz almak isteyen alıyor, okuyunca okuduğu mesaj olarakyazıyor, buradan da takip ediliyor ve tamam olunca duasını ediyoruz/yazıyoruz, sevabını tüm Müslümanlara hediye ediyoruz inşaallah...

o zaman ben hemen birinci cüzü alayım ALLAH'ın izniyle. Hayırlı olsun. selam olsun sizede. Sadece bir hatimlik olarak anladım ve hemen aldım başka cüzde alabilirim.

Arkadaşlar uzun bi süre yoktum aranızda bazı sıkıntılardan dolayı tekrardan aranızdayım. Bir kaç kardeşimiz almış cüz ancak katılım çok az bu beni gerçekten üzdü. Şu an 3 4 cüz sadece alındı.

Arkadaşlar uzun bi süre yoktum aranızda bazı sıkıntılardan dolayı tekrardan aranızdayım. Bir kaç kardeşimiz almış cüz ancak katılım çok az bu beni gerçekten üzdü. Şu an 3 4 cüz sadece alındı.

Başlatan olarak sizden de aktif katılım bekleniyor.

22. cüzü alıyorum. ALLAH'ın izniyle hayırlı olsun. Şu anda bir-iki-üç-yirmi iki ve otuzuncu cüzlerin dağıtımı yapıldı. Geriye 25 cüz kalıyor inşallah hayırlısı ile tamamlanır. ALLAH yolunda başladıımız işi yarım bırakmayız ALLAH'ın izniyle. hatim duamızı kim yapacak onuda belirleyelim.

ALLAH yolunda başladıımız işi Allah ın izniyle sabıırlan tamamlayacağız inş.Rabbim hakkıyla tamamlamayı nasip etsin ..

"4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29" tarafımdan okunmustur.
Hayırlı gunler.

Hatim Duası: bu hatimi tamamlayan bütün kullarını ALLAH (c.c) rızasına kavuşmayı nasip etsin, imtihanımız kolay olsun İnşallah, bizim başka gayemiz yok ondan ötesine karışmıyoruz.

el cevap sayın absimisa Bekir bey ancak özel mesaj atarak arkadaşı bilgilendirebilireceğiz sanırım, çünkü arkadaş artık konuya bakmıyordur.

Biz okunmamışların okunması için daveti devam ettirelim o halde...

Okunmamış cüzler: "4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,2 2,23,24,25,26,27,28,29"

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks