Haftanin üyesi...

benim adayım ise radikal islam abi ve nuayman abi :) ikisinin arasında bi tercih yapmak lazım ama ikiside birbirinden mübarek maşallah..

Güncelleme şuanki durum; (Dilediğiniz kişiyi listeye ekliyebilirsiniz oyunuzu vererek...)

üye Adı Aldığı Oy

Yolcu ;3
Berfut ;2
Lotus ;2
hannane ;2
Beyaz ışık ;1
Gezgin ;1
Seyfullah putkıran ;1
Radikal İslam ;1
Nuayman ;1
Rusen alp ;1

Allah razı olsun ...Lakin oy kullanmıycagım bir yerde oyda almak istemem....

bana gelen oyların...sıfırlanmasını rica edicem...belirli sebeblerim var.....

Rabbim herkesden razı olsun...(bence en adaletlisi bu olucak)

ilginç doğrsuu..... ışık abi sizi anlıyamıyorum.. tamam belirli nedenleriniz var ama haftanın üyesinden kasıt burda değişik bi yörüngede muhabbet edilmesi belki de..
hem düşününsene o haftanın üyesine site sakinleri bi hafta dua etseler ne hoş olur..olaya birde bu yönden bakmak lazım...
haftanın en mübarek üyesini seçelim.. ve ona bol bol dua edelim ;)

ilginç doğrsuu..... ışık abi sizi anlıyamıyorum.. tamam belirli nedenleriniz var ama haftanın üyesinden kasıt burda değişik bi yörüngede muhabbet edilmesi belki de..
hem düşününsene o haftanın üyesine site sakinleri bi hafta dua etseler ne hoş olur..olaya birde bu yönden bakmak lazım...
haftanın en mübarek üyesini seçelim.. ve ona bol bol dua edelim ;)

haftanın üyesine tüm site sakinleri dua etsin fikri çok hoşuma gitti :)

sunu yine belirtiyim....guzel kardeşim..gercekten cok guzel dusunuyorsun....

burda haftanı uyesi kim olur yada olmaz bilmem...RAbbim kimin hakkınd hayırlı olucaksa ona nasip eylesin....

lakin ben uzagım...seyfullah kardeşim liste yapmış.....

bir gun gelirde rabbim beni orda liste başı yaparsa şimdiden de dediğim gibi ben bu işin içinde yokum...

yani haftanın uyesi doğal olarak tesekkurlerini dualrını sizi bildirecektir...azda olsa bir yazı yazacaktır....

Ben bunları yapmıycam kardeşlerim...Ben zaten RAbbim hatırlattıkca sizlere ve butun musluman alemine dua ediyorum...RAbbim bizi dularına katanlardanda razı olsun inşallah...

sizi burdan takip edicem..ama karışmıycam....

İyi olanı takdir etmek guzeldir ama belinide kırmamak lazım onun için dikkatli olun derim.....

Bu bolumde inşallah forum için guzellik ve hayır olur...

eger bir kişiye oy verilcekse bana göre "seyfullah putkıran".....

haftanın üyesi kısmında belirlenen üyeler için soru cevap tarzında olcak dimi :)
mihricim sana katılıyorum dua edelim kısmında ama tek haftanın üyesi değil tüm üyeler için temennimiz ;)

hayırdır beyaz_ışık abi....:rolleyes:

Böyle bir fikri zamanında gündeme getirmiştik ama bi kardeşimizin "foruma hristiyan adetleri getirmeyin" demesiyle vazgeçmiştik......
Bu arada 1 hafta foruma girmedik kimse aday göstermemiş....:(
İslamforum 1.bölge bağımsız adayıyım..duyrulur:D
olurmu hiç kardeşim rabbimin cok haftası var inş
Ama dogru söylüyorsun bu ilk olacak o yuzden dimi kıskanman dogru:p
inanıyorum senin şansın daha cok olacak:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks