Gözünüz kimi görmek istiyor?

Khan? tam nick hatırlayamıyorum... Bcetin,Alemi_ervah,Gezgin,Safinaz,Safinaz,Safinaz....

Selamun aleykum kardeşlerim,

İnsanların hafızalarında iyi izlenim bırakmak, özlenmek doğrusu güzel şey. Bende islamforumda geçen eski zamanları, dostları kardeşleri özlemekteyim. Ancak belli bir süre sonra konuşulan, tartışılan konular hep aynı gelmeye başlıyor ve teker teker giden insanlar.

Bende özlemekteyim kardeşlerimi.Üniversite öğrenci affı ile okula geri dönenlerden birisiyim bende. 9 tanecik dersim var bi hayli zor dersler benim için, hayırlısıyla okulu bu sene bitirebilmem için dualarınıza ihtiyacım var, Şimdiden Allah(c.c.) razı olsun.

islamforum'un hayırlara vesile olması dileğiyle

Selametle.

Naz
Elifnisa
Gezgin
Gizemli
Gulya
Hannane
Hasret
Reyyan
Rahmet4
Nuayman
Alem-i ervah
Ruşen Alp
Ayna 44
Mücahid

ahhh!! berfut abim benim, hemşerim :)
hatırlamana çok sevindim, evet bi hayli zaman oldu buralara uğramayalı...
bende sizleri görmek istiyorum, hatta bi kaç isimde ben zikredeyim...

hemşerim Berfut abi, mhmt, talha, rusen_alp, alper abi, safinaz, gezgin, hüma abla, gizemli, hikmetim, azra, hannane, nuayman abi, mücahid abi, beyaz_ışık abi, lotus abla, yolcu, radikal islam abi ve daha niceleri :)

sayamadığım bi çok üyemiz daha var, şimdi bunlar geldi aklıma :eek:
hepinizi görmek isterim!!

Son düzenleme:
Bu sitede ilk dostum, kardeşim dediğim Reyyan ve Hasret, bir de muhalif fikirlerde her dem hararetli tartışıp durduğumuz Nurşeyma.

Yolcu, B.çetin ve Ebuzer. Forumu bilmem de, yüreğimde ciddi olarak eksikliğinizi duyuyorum.

:) ismimi sayanlara gönülden tesekkür ediyorum.çok mutlu oldum ihi:)
valla ismimi görmeseydim cidden ağlardım hıh :(
ben mücahid abimi alper abımı cok görmek ısterım...

ve zaten bu sitenin annesi babası gibi olan samanyolu annem ve bekir abım .herkez gider onlar kalır en vefalı.olmazssa olmazıdırlar.söylemeye gerek duymuyorum bile:)

Son düzenleme:

ve zaten bu sitenin annesi babası gibi olan samanyolu annem ve bekir abım .herkez gider onlar kalır en vefolmazssa olmazıdırlar.söylemeye gerek duymuyorum bile:)

Böcek seni :) Özlettin kendini...

ya karıstırdım gırmeyelı unutmusum:) alıntı yapmısım yazımı yanlıslıkla.:D
bıde bıde metın amcamı tabıkıde gormek ıstıyorummm...

Son düzenleme:

ve zaten bu sitenin annesi babası gibi olan samanyolu annem ve bekir abım .herkez gider onlar kalır en vefolmazssa olmazıdırlar.söylemeye gerek duymuyorum bile:)

Bıcırık yaramaz kızım yine kayboldun hani söz vermiştin bana özletmiycem artık diye :)

ben özlenmesemde mutlaka özlediklerim olmuştur..ama ennnn çoookk gönüldostu elif hasret çok özledim ikisinide:(:(:(:(:(:(:(
haaaa bide aklıma gelmişken ayışığınıda özlemişim:D:p anladın dimi ayışığı:p

unutmak ve unutulmak her ne kadar göreceli olsada hatırlanmak küçükte olsa tebessüm gerektirirmiş..

zeynep_hearty,efrail,mihrimah,gulya bi cok ismi bende hatırlayamadım..

beklenen ve arananlar ise..öncelikle mhmt üstadım..duha,bekir ve mücahid üstadlarım..sonrasında alpturaum

kendi adıma unutulmaktan rahatsız olmuş değilim ehemmiyetle

böyle sanırım

Khan? tam nick hatırlayamıyorum... Bcetin,Alemi_ervah,Gezgin,Safinaz,Safinaz,Safinaz....

Asıl siz nerelerdesiniz?Zemahşeri,zemahşeri,zemahşeri:(

ahhh!! berfut abim benim, hemşerim :)
hatırlamana çok sevindim, evet bi hayli zaman oldu buralara uğramayalı...
bende sizleri görmek istiyorum, hatta bi kaç isimde ben zikredeyim...

hemşerim Berfut abi, mhmt, talha, rusen_alp, alper abi, safinaz, gezgin, hüma abla, gizemli, hikmetim, azra, hannane, nuayman abi, mücahid abi, beyaz_ışık abi, lotus abla, yolcu, radikal islam abi ve daha niceleri :)

sayamadığım bi çok üyemiz daha var, şimdi bunlar geldi aklıma :eek:
hepinizi görmek isterim!!

Teşekkür ederim,ben kısa süreliğine de olsa döndüm sen nerelerdesin?

Zeynep_hearty;),...:naz:...,yolcu arayı çok açtınız olmuyor:)

Birde artık sitede olmayıpta msn de görüştüğüm kardeşlerim var,o nedenle yazmadım...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks