gökyüzüde Allahi anlatiyor

Rahmet4

New member
degerli kardeslerim annemgilden otobüsle eve gelirken semaya baktigimda gözüme ilginc ve bi okadarda ibret verici olaya tanik oldum.... bulutlarla arapca birseyler yaziyordu...otobüsten iner inmez o bulutlarin resmini cektim ve sizlerle paylasmak istedim....resim bölümüne koymak istedim ama KBsi büyük oldugundan yükleyemedim...moderatör kardeslerimiz koyarlar ins.

bild165pc7.jpg

degerli kardeslerim annemgilden otobüsle eve gelirken semaya baktigimda gözüme ilginc ve bi okadarda ibret verici olaya tanik oldum.... bulutlarla arapca birseyler yaziyordu...otobüsten iner inmez o bulutlarin resmini cektim ve sizlerle paylasmak istedim....resim bölümüne koymak istedim ama KBsi büyük oldugundan yükleyemedim...moderatör kardeslerimiz koyarlar ins.

Göklerde ve yerde nice ayetler vardır ki, üzerinden geçerler de, onlar ona sırtlarını çevirip giderler."

(Yusuf 105)

Onlar, ayakta iken, otururken, yan yatarken Allah'ı zikrederler ve göklerin ve yerin yaratılışı konusunda düşünürler. (Ve derler ki: ) 'Rabbimiz, sen bunu boşuna yaratmadın. Sen pek yücesin, bizi ateşin azabından koru.'

(Al-i İmran / 191)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks