gidiyorum ALLAH A EMNET OLUN arkadaşlar

leyla

New member
değerli site sakinleri bildiğiniz üzere evleniyorum ve düğünüm için memlekete gidiyorum.e dolayısı ile orda internette bilgisayarda yok tabi kendi evimdede yok alana kadar veda ediyorum bu güzel siteye ve güzel insanlara ALLAH A EMNET OLUN BİLMEDEN KIRDIYSAM KALBİNİZİ HAKKINIZI HELAL EDİN dileğim ALLAHTAN HERKES İKİ DÜNYADADA MUTLU OLSUN ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN SAYGILAR DUALARINIZI BEKLİYORUM...............

Yeni bir hayata adım attığınız bu anlamlı yolda size ve eşinize bereketli ve hayr ile dolu bir yaşam sürmenizi dilerim.

giden gidene yaww!.. Allah hayırlı evlilik versin mutlu ve daim etsin kardeşim..

selametle..

değerli site sakinleri bildiğiniz üzere evleniyorum ve düğünüm için memlekete gidiyorum.e dolayısı ile orda internette bilgisayarda yok tabi kendi evimdede yok alana kadar veda ediyorum bu güzel siteye ve güzel insanlara ALLAH A EMNET OLUN BİLMEDEN KIRDIYSAM KALBİNİZİ HAKKINIZI HELAL EDİN dileğim ALLAHTAN HERKES İKİ DÜNYADADA MUTLU OLSUN ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN SAYGILAR DUALARINIZI BEKLİYORUM...............

Mevlam huzurlu ve mutlu evlilikler nasip eylesin kardeşim..

evet canım gidiyosun zor olacak ama...kader diyelim.inşallah gittiğin yerde bir ömür boyu mutlu mesut olursun...senin mutlu olacağına inanıyorum.mutluluğu fazlasıyla hak ediyosun sen...beni unutman imkansız benimde seni.hadi bakim yarın yolcuyuz.İnşallah hayırlısıyla kazasız belasız gideriz...

hayırlı olsun sevgideğer leyla eşinizle uzun hayırlı ve mutlu yıllar diliyorum ..selam ve dua ile...

hayirli yolculuklar kardes. sizlere ömür boyu mutluluklar dilerim Allah yar ve yardimciniz olsun....

teşekkür edrim arkadaşlar güzel dualarınız için temennim herkes için aynı evlilerde bekarlarda bi ömür boyu mutlu olur inşallah:) :) :)

Geri