Gelecekte En Büyük Idealiniz Nedir?

tarik1987

New member
Hayattan En çok Beklediğiniz,en Fazla Olmasini Istediğiniz.... Nedir Veya Nelerdir? (kariyer,aile........)

şu anda ilgilendiğim konuda ihtisas yapıp,o alanda eğitim vermek..
çok politik bir cevap oldu sanırım:)

İnsan ne kadar çabalarsa çabalasın,
Allah'a olan borcunu ödeyemeyecektir.
Bunu bilen Allah (cc), insana üstesinden gelebileceği bir görev yüklemiştir:
Yeryüzünde varoluş amacına uygun bir hayatı inşa etmek..!

tam aradıgım cevap buydu efraille bunun icin tesekkur etmem lazım cunku onun actıgı konudan aldım....

isteğim..Rabimin izniye saliha bir hanımla evlenip var oluş amacına uygun bir hayatı inşa edeicek evlatlar yetiştirmek inşallah...islamı yayacak ve islam adına savaşacak..cennetle mujdelenmiş .....rabbim inşallah banada cumlesnede nasip eder ideailm ve duam budur....

"İnsan bütün benliğiyle bir şeyi ister ve
o alana yoğunlaşırsa, duanın yarısı tutmuş demektir..
Diğer yarısı da İlahi desteğe kalmıştır..."

M.İslamoğlu

Öncelkle Risale-i Nur Küllüyatını 1000 Defa Bitirmem Ondan Sonra Yeni Yeni Dinimizi Tanıyan Arkadaşlarıma Kuran-ı Kerim Öğretmek Onların O küçük Temiz Kalplerini Allah Aşkıyla Doldurmak Yani en çok istediğim şey HİZMET

Bu dünyadaki ilk hedefim bizi yoktan var eden YÜCE ALLAH'a borcum olan kulluk görevimi yerine getirmek yani saliha kadın olabilmek Çünkü saliha kadının içine
iyi bir kul
iyi bir insan (gayesi ALLAH RIZASI olan)
iyi bir evlad
iyi bir dost
iyi bir eş
iyi bir anne vs bunula çoğalta bileceğimiz herşeyi kapsıyor umarım olabilme aşamasında yürüyoruzdur şu an mücadelesini verdiğim şey örtümden taviz vermeden liseyi bitirmek ve sonrasında eğer örtülü okuyabileceğim bir üniversite bulabilirsem (hiç sanmıyorum ama ALLAH'tan ümit kesilmez) çok istediğim eczacılık bölümünü okumak

Öncelkle Risale-i Nur Küllüyatını 1000 Defa Bitirmem Ondan Sonra Yeni Yeni Dinimizi Tanıyan Arkadaşlarıma Kuran-ı Kerim Öğretmek Onların O küçük Temiz Kalplerini Allah Aşkıyla Doldurmak Yani en çok istediğim şey HİZMET

tartışma açmak değil niyetim ancak kardeş Kur'an'ı 1000 kez bitirsen daha güzel olmaz mı?

Bu dünyadaki ilk hedefim bizi yoktan var eden YÜCE ALLAH'a borcum olan kulluk görevimi yerine getirmek yani saliha kadın olabilmek Çünkü saliha kadının içine
iyi bir kul
iyi bir insan (gayesi ALLAH RIZASI olan)
iyi bir evlad
iyi bir dost
iyi bir eş
iyi bir anne vs bunula çoğalta bileceğimiz herşeyi kapsıyor umarım olabilme aşamasında yürüyoruzdur şu an mücadelesini verdiğim şey örtümden taviz vermeden liseyi bitirmek ve sonrasında eğer örtülü okuyabileceğim bir üniversite bulabilirsem (hiç sanmıyorum ama ALLAH'tan ümit kesilmez) çok istediğim eczacılık bölümünü okumak

merak etme bunların hepsi olacak inşallah....
selametle...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks