Forumdan üç kişiye çiçek :)

5kjgp.gif

BU GÖNÜLDOSTUELİFE

allah razı olsun abla..

reyyan canım göndermiş olduğun güllerin her biri birbirinden güzel... allah razı olsun...sonsuz sevgi ve selamlarımla....

mehmet kardesime sonsuz tesekkurler.rabbim ondan razi olsun.sonunda forumda katliami hatirlayanlar oldu.ben kendim sustum bugun bu konuyla ilgili.cunki gecenlerde bu konuda turk arkadaslarima kirginligimi belirtmistim.bizler kardes ulkeyiz din kadesleriyiz acilarimizi paylasmaliyiz.iste sustum ki belki hatirlayanlar olur.mehmet kardes tekrer Allah razi olsun.sehitlere dua istiyorum sizden.en azindan bende o katliamda vardim ve sahidi oldum herseyin yakinlarimdan kayb ettiklerim oldu.mekanlari cennet olur insallah.selametle

mehmet kardesime sonsuz tesekkurler.rabbim ondan razi olsun.sonunda forumda katliami hatirlayanlar oldu.ben kendim sustum bugun bu konuyla ilgili.cunki gecenlerde bu konuda turk arkadaslarima kirginligimi belirtmistim.bizler kardes ulkeyiz din kadesleriyiz acilarimizi paylasmaliyiz.iste sustum ki belki hatirlayanlar olur.mehmet kardes tekrer Allah razi olsun.sehitlere dua istiyorum sizden.en azindan bende o katliamda vardim ve sahidi oldum herseyin yakinlarimdan kayb ettiklerim oldu.mekanlari cennet olur insallah.selametle

sendende razı olsun rabbim..şerefsiz, .,.,herifler..
alacağız bedelini çatır çatır...ödeyecekler de...bizim yönetimde ne yapıyorsa..neyse ya..girmeyim siyasete...kardeşim senden Allah razı olsun..
selametle...

evet bu yaptiklarinin cezasini elbet cekecekler.yonetime gelince.zorla hatirlatamayiz.hatirlayanlar saolsun.selametle

110[1].jpg

forumda çiçek eklemeyi bilmiyorum...
gönüldostueliften copy ettim :)
hakkını helal et inş...

@reyyan tşk ederim , benide anıp bir gül verdigin için...

bu ekledigim reyyan hem sana , hemde bu forumda üye olan tüm arkadaşlara gelsin....

Geri