Forum ile ilgili!!!

yelken06500

New member
yav mod kardeşler kızacaklar ama forumun yeni yüzü garip olmuş hani bizim pc den mi kaynaklanıyor diyeceğim ama diğer sitelerde böyle bir sorun olmadı!
tamam yeniliğe açığız ama ...galiba şahsi görüşümden kaynaklanıyor...

İslam Forum ile ilgili teknik ve içerik anlamında yeni yapılanmalar yapılmakta ve halen devam etmektedir. Son halini gördükten sonra yorumlayalım hepberaber inşallah... :)

Forumun bulundugu serveri degistirmek zorunda kalmistik, veri tabanini diger servere aktarma sirasinda bazi verileri aktarirken verilerde kayiplar olabilmistir.
önemli olan kullanicilarin mesajlarini ve konularini kayipsiz bir sekilde aktarmakti, profil resimlerini filan bunlari kullanicilar isterlerse herzaman yeniden düzenleyebilirler öyle degilmi kardesler.

Deneyelim Ilyas abi. Benim avatar felan biraz kaymış:) Düzeltim inş.
Ayrıca el atmışken hızlı cevap meselesinide halledersiniz inş. Özel olarak tıklamaya gerek kalmadan yani.

selametle..

hizli cevap bölümü tiklamadan aktiv simdi, rastladiginiz olumsuzluklari belirtmeye devam ediniz burdan.

İlyas abi. Aktiflik süresi biraz kısa mı ?
Zamana da bakmadım ama.:) 5-10 dk aktif olma hemen def ediyor heralde.
Biraz daha uzun olsa iyi olur zannımca..

selametle..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks