Burcu' Alıntı:Arkadaslar aranizdan biri "FILISTINLI ZEHRANIN GÖZLERI" filminiseyrettmi??
Ben seyrettim Çok güzel filmdi bittiğin hepimiz ağlıyorduk.![]()
ALLAH KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
(AMIN)
Seyretmemis olanlara tavsiye ediyorum !![]()
Ama kizlar bir durun Dogus abinin dedigine bak ben katiliyorum bu bir Film degil yanliz bundan birde baska insanlarimiz haberdar olsunlar diye birde kardeslerinin ne halde olduklarini görebilmeleri icin "filmlestirmisler".Doğuş' Alıntı:Film değil; gerçekler...
Esra Uzun' Alıntı:Ama kizlar bir durun Dogus abinin dedigine bak ben katiliyorum bu bir Film degil yanliz bundan birde baska insanlarimiz haberdar olsunlar diye birde kardeslerinin ne halde olduklarini görebilmeleri icin "filmlestirmisler".
Ama filmin kalitesine gelince tek kelimeyle cok iyi düzenlenip oynanmis bir proje, insanlarin en azindan yapimcinin veya yönetmenin bize göstermek istedikleri acik bellli bize kardeslerimizin ne halde olduklarini ve birde ne yapmaya calistiklarini anlatmaya calisiyorlar! ALLAH yazandan da oynayandanda kisacasi tüm emegi gecen mümin kardeslrimizden razi olsun!![]()
Esra Uzun' Alıntı:Ama kizlar bir durun Dogus abinin dedigine bak ben katiliyorum bu bir Film degil yanliz bundan birde baska insanlarimiz haberdar olsunlar diye birde kardeslerinin ne halde olduklarini görebilmeleri icin "filmlestirmisler".
Ama filmin kalitesine gelince tek kelimeyle cok iyi düzenlenip oynanmis bir proje, insanlarin en azindan yapimcinin veya yönetmenin bize göstermek istedikleri acik bellli bize kardeslerimizin ne halde olduklarini ve birde ne yapmaya calistiklarini anlatmaya calisiyorlar! ALLAH yazandan da oynayandanda kisacasi tüm emegi gecen mümin kardeslrimizden razi olsun!![]()
Sara' Alıntı:Bende katiliyorum
daha niceleri var bunlarin Allah yar ve yardimcilari olsun
Amin...
Aysegul' Alıntı:Muhteşem bir film...Filistinli zehra küçük bir kız...İsrail milletinden büyük elçi oğluna sağlam ve güzel gözler aramakta...daha sonra zehrayı seçer ve türlü oyunlarla zehranın gözlerini almak için onu israile götürür...İzlemenizi tavsiye edrm