Farkindamisin.....!!!!

abı sağolasın, sayende duygulandık, daha önce dınlemıştım ama kulak vererek dınlememıştım
gerçekten de çook güzelmiş

Allah razı olsun
genelde şiirleri kendim okuduğum zaman fazla beğenmem açıkçası ama başka biri okuduğu zman daha çok hoşuma gider...(nasıl bişeyse :D)

ALLAH razı olsun

DİLİM BÜLBÜL OLDU ÖTER

Dilim bülbül oldu öter
Ahım cana kılur eser

Türlü türlü yemiş biter

Mamur oldu bostanımız

Geçenler n'etti n'eyledi

Her birisi bir ad koydu

Leyla ile Mecnun gibi

Söyleniser destanımız

Aşk ile başım hoşdürür

Kande varsam yoldaşdürür

Yıl on iki ay sarhoşdürür

Aşktan içmiştir canımız

Muti olduk aşk haline

Bakmadık dünya malına

Girdiler erenler yoluna

Tamam oldu imanımız

Ne kaşadır ne gözedir

Meylimiz güzel yüzedir

Daima solmaz tazedir

Bu bizim gülistanımız

Kim buldu derman ecele

Görsek geri kim ki gele

Dahi gideriz ol yola

Menzildedir kervanımız

Allah(c.c) razı olsun. Çok güzeldi abicim ben zaten şiirleri çok seviyorum. Hele erkeklerin dilinden dahada güzel oluyo sanki.

Selametle...

cidden zamanla sevgi yerini alışkanlığa mı bırakıyor? çiftler sıradanmış gibi gözükmeyemi başlıyor? ama bazı şeylerin kıymeti kaybedilince anlaşılıyor...

cidden zamanla sevgi yerini alışkanlığa mı bırakıyor? çiftler sıradanmış gibi gözükmeyemi başlıyor? ama bazı şeylerin kıymeti kaybedilince anlaşılıyor...

Kardeş bunda endişe edecek bi şey yok.Evet zamanla evlilik alışkalık,sevgi,bağımlılık,tiryakilik gibi olguların bir harmanına dönüşüyor.Yan yana iken farkına varmadığınız sevgi ve saygının aslında hiç eksilmediğini,onun yokluğunu düşündüğünüzde hemen anlıyorsunuz.Şiirde zaten bunu çok güzel işlemiş.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks