Erdoğan, Davos'u terk etti

İzledim.

Şimdi efendim ilk önce "heytt be maşaAllah" dedim. Ama sonra bişey sormak geldi içimden: Ne işin vardı Davos'ta ?

selametle..

Davos`a gelmesi yerindeydi, böyle zamanlarda olaylarin icinde olmak disinda olmaktan avantajlidir bence. Tepkisi de gayet yerindeydi, yahudilerin bu dünyada yalniz olmadiklarini bilmeleri lazim artik. Dünya onlara ait degil.

Yok tepkiye karşı değilim. Şimdi yanlış anlaşılmaktan korkuyorum aslında. Limon sıktığım düşünülmesin isterim. Ama demek istediğim; IMF'ye ümüm sıktırmayacağız demek bişey ifade etmedi, çünkü IMF'nin şartları bellidir. Değişmez. Başvurursan şartları ortadadır. Aynı şekilde Davos'ta da toplananların amacı Gazze'yi kurtarmak değil. Yani, hem kızacaksın hem anlaşma imzalayacaksın. Önemli olan gürlemekten ziyade yağmak.

Neyse hareket güzeldi. Bi de tokak vuracak diye bekledim ama vurmadan kalktı..:)

selametle..

bence yerinde bir cevap verdi aslında bu cevabı vermeseydi ozaman millet ona hesabını sorardı madem burada aslan gibi kükrüyordun orada niye kükremedin derdi eline saglık başbakanın

Yok abi harekete bişi demiyorum. Çok çok yerindeydi zaten.

Birde yaptığın tespit enteresan. Gerçekten son konuşmacı Peres olacaktı ve o alkışlanmış olacaktı.

İnşaAllah; İslam Dünyası olarak kısa vadede de uzun vadede de hayırlı sonuçlar alırız.

selametle..

Allah resulu buyurdularki:" cihadın en büyüğü zalimin yüzüne karşı zulmünü haykırmaktır"

Cihadın en büyüğünü icra eden kişiyi sizce Allah yalnız bırakırmı?

1a1my7.jpg

2a2hf0.jpg

3a3lx6.jpg

4a4yx0.jpg

5a5zy3.jpg

6a6nv7.jpg

7a7ga0.jpg

8a8gh3.jpg

Çok şaşılacak bi son değil..
Bunu ilk gün biri söylese, Limon sıkmış olurdu ya da tarafgir :)
Hayırlısı..

selametle..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks