A Azra New member Katılım 15 Mar 2007 Mesajlar 2,212 Tepkime puanı 13 Puanları 0 Yaş 37 Konum istanbul 6 May 2007 #21 tatlıları pek sevmem aram yokkk yani... yemek olarak zeytinyağlı sarma dolma....fazla yemek ayırmam doğrusu..
tatlıları pek sevmem aram yokkk yani... yemek olarak zeytinyağlı sarma dolma....fazla yemek ayırmam doğrusu..
H hikmetimm New member Katılım 29 Mar 2007 Mesajlar 500 Tepkime puanı 9 Puanları 0 Yaş 47 Konum istanbul 6 May 2007 #22 mücahit kardeş sendemi bunu yapacaktın yaaa herkese afiyet şeker bal olsun selam ve dua ile
G gulya New member Katılım 20 Ocak 2007 Mesajlar 743 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 6 May 2007 #23 hikmetimm' Alıntı: anladım ben onu badımcan dolması azersiniz galiba Genişletmek için tıkla ... evet kardes azeriyim
hikmetimm' Alıntı: anladım ben onu badımcan dolması azersiniz galiba Genişletmek için tıkla ... evet kardes azeriyim
E ebedi New member Katılım 11 Şub 2007 Mesajlar 484 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 36 6 May 2007 #24 Yemek Olarak En çok Sevdiğim Manti Tatli Olarak En çok Sevdiğim Baklava Sevmediğim (rabbim Kizmaz Inş.) Yemek Yok Bu Arada Peygamberimiz Kabak Yemeğini En çok Severmiş
Yemek Olarak En çok Sevdiğim Manti Tatli Olarak En çok Sevdiğim Baklava Sevmediğim (rabbim Kizmaz Inş.) Yemek Yok Bu Arada Peygamberimiz Kabak Yemeğini En çok Severmiş
B berfut New member Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 2,167 Tepkime puanı 334 Puanları 0 Yaş 45 Konum istanbul 21 Eyl 2007 #25 oSSlem' Alıntı: benim yemek olarak başta karnıyarık olmak üzerepilavüstü döner bide karışık kızartma Tatlılardan ise yaş pasta ve güllaçtan asla vazgeçemem Genişletmek için tıkla ... sana katılmamamk mümkünmü bir gurmeci olarak.
oSSlem' Alıntı: benim yemek olarak başta karnıyarık olmak üzerepilavüstü döner bide karışık kızartma Tatlılardan ise yaş pasta ve güllaçtan asla vazgeçemem Genişletmek için tıkla ... sana katılmamamk mümkünmü bir gurmeci olarak.
S sedize Guest 21 Eyl 2007 #26 hüma-gül' Alıntı: Mantiyi cok severim tatlida fark etmez sadece tatli olsun Genişletmek için tıkla ... aynen abla katılıyorum sana
hüma-gül' Alıntı: Mantiyi cok severim tatlida fark etmez sadece tatli olsun Genişletmek için tıkla ... aynen abla katılıyorum sana
S samanyolu New member Katılım 19 Mar 2007 Mesajlar 2,063 Tepkime puanı 2,696 Puanları 0 Yaş 51 Konum istanbul 21 Eyl 2007 #27 yemek olarak yaprak sarma tatlı hepsi farketmez . aciktım ya