A alptraum New member 22 Mar 2007 #61 bembeyaz rengi severim aa uzaktan icine girmek nasip olmadi mavi renklerin icerisinde olurum cogunlukla ama siyah renkleride omzumda tasimadim degil
bembeyaz rengi severim aa uzaktan icine girmek nasip olmadi mavi renklerin icerisinde olurum cogunlukla ama siyah renkleride omzumda tasimadim degil
A Azra New member 22 Mar 2007 #63 seyfullah putkıran' Alıntı: Siyah Siyah Siyah Genişletmek için tıkla ... beyaz beyaz beyaz
A Azra New member 22 Mar 2007 #64 arkadaşlar ben böyle bi anketin yapıldığını bilmiyordum.ama yinede söylediniz çok saolun.söylemeyenlerde söylerse sevinirim...
arkadaşlar ben böyle bi anketin yapıldığını bilmiyordum.ama yinede söylediniz çok saolun.söylemeyenlerde söylerse sevinirim...
E Enver Ýstek metin mete 22 Mar 2007 #68 Selam,Saydam olan daha iyi gibi o nedenle renk olarak kabul olmayan siyah,beyaz diyorum cünki BJK
A Asya New member 23 Mar 2007 #74 göz rengimizi de söyleyelim o zaman.ben başlıym.benim gözlerim yeşil.
M münevver New member 23 Mar 2007 #76 sevdigim renk beige ve turkuas mavi...göz rengim ise kahverengi ...