en merak ettiğiniz kim?

• Konbuyu başlatan abdirabbih
  • Başlangıç tarihi
A

abdirabbih

Guest

arkadaşlar bu forumda en merak ettiğiniz kim? yada kimler :)

kimse......

ek: bence soru yanlış ;) Kimi niye merak edeyim :) Ama ahirette toplanıp görüşmeyi dilerim o ayrı...

burada , bir çok arkadaşımı daha yakından tanıma fırsatım oldu...isteyince tanırsınız....hiç birisinden de en ufak bir şikayetim yok, hepsi de 4 , 4 lük mükemmel kardeşlerim...

Arkadaşlar merak ettiğiniz kişi varsa yazın diye konu başlatılmış farkındaysanız yoksada mesaj yazmasanız daha iyi olmazmı

Arkadaşlar merak ettiğiniz kişi varsa yazın* diye konu başlatılmış farkındaysanız yoksada mesaj yazmasanız daha iyi olmazmı
*yok öyle bir şey:)
Bir anlamda ikisi de aynı değil mi?

merak ettiklerimi yazarsam etmediklerim çıkmaz mı meydana? İki kişiyi merak etmek gerisini etmemek anlamına gelmez mi?

1 kişiyi merak etmek demek forumun geri kalanını merak etmemek demektir. Kimseyi merak etmiyor isem tek fark olur 1 kişi.

Ayrıca "kimseyi" demenin de bir anlamı var...

öyle kardeşim ama ben genelde merak etmem...
çünkü burda ruh diliyle konuşuyoruz avatarına resmini koyan bi şahsın hemen ruhumda ki çizdiğim portresi yıkılıyo.. onun için merak etmiyorum..
ama dua yönünden kalbimin halisane olması için özel tanışmak değil de burda konuşup aynı frekansta aynı dalga boyutlarında konuşmak benim için daha iyidir :) bilmiyorum düşüncelerimi anlatabildim mi ama mazur görün lütfen :)

öyle kardeşim ama ben genelde merak etmem...
çünkü burda ruh diliyle konuşuyoruz avatarına resmini koyan bi şahsın hemen ruhumda ki çizdiğim portresi yıkılıyo.. onun için merak etmiyorum..
ama dua yönünden kalbimin halisane olması için özel tanışmak değil de burda konuşup aynı frekansta aynı dalga boyutlarında konuşmak benim için daha iyidir :) bilmiyorum düşüncelerimi anlatabildim mi ama mazur görün lütfen :)

Peki kardeşim, ses 1,2 geliyor mu sesim , gelmiyorsa anteni 45 derece kuzeye doğru çevir , belki duyarsın şimdi :)

ya aşkolsun ruşen abi..
bence sen demek istediğimi anladın da ayak yapıyon :)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks