Ellerim Yorgun..!!

arzuhal

New member
Meşhur piyanist.. Arthur Rubisnstein konserlerinden birinde küçük bir kızın hatıra defterini imzalamakda tereddüt ediyormuş..Ellerinin çok yorgun olduğunu öne sürerek küçük kızı başından savmaya çalışmış.. kız tereddüt etmeden şöyle demiş.. ''Ellerinizin ne kadar yorgun olduğunu biliyorum..ama inanın benim ellerimde en az sizinkiler kadar yorgun'' Arthur Rubisnstein anlayamamış ve nedenini sormuş kıza.. ''Alkışlamakdan'' demiş küçük kız..

Karşınızdaki size değer veriyorsa eğer.. Sizde O'na değer vermekten korkmayın..Ama onun için değeriniz yoksa yada onun değer listesindeki yeriniz listenin sonunda yer alıyorsa KORKUN ONA DEĞER VERİRKEN..!! Dünya bir ayna gibidir.. Siz onu gülümseyerek karşılarsanız oda size gülümser...
eclam.gif
:rolleyes:

Ya inandığınız değerler torbanızı bütünü ile O'nun üzerine boşaltmışsanız, korkmanın kime ne faydası kalmıştır ki ? Ya bütün hepsi O'nun ile beraber gitmişse...
Ya beden ülkenizde yaşayan duygu adına her ne varsa, kör bıçaklar ile doğranmışsa ?

Neyse, ben dağıttım kusura bakmayın. Malum, yoğun bir günün gecesi her insan saçmalama hakkına bir parça da olsa sahiptir diyelim.

Ama hikaye çok hoştu.

Bu ibretli hikaye için çok teşekkür arzuhal. Evet, insan hangi şartta olursa olsun karşısındakine davranışlarında küçücükte olsa anlayış göstermeli, en azından empati kurarak karşıdakini anlayabilmeli...

Allahım razı olsun kardeşim.Gerçekten üzerine düşünlmesi gereken bir konu.Kim gerçekten karşısındakine değer veriyordur.

aslında ben bunu okurken annem babam geldi aklıma bazen bişi istediklerinde yorgun oluruz
dile getirmesekte içimizden off dedigimiz oluyo buda onun gibi bişi piyaniste sinir olsakta bizde aynısını yapmıyor degiliz örnek verilicek bi hikaye :(

Meşhur piyanist.. Arthur Rubisnstein konserlerinden birinde küçük bir kızın hatıra defterini imzalamakda tereddüt ediyormuş..Ellerinin çok yorgun olduğunu öne sürerek küçük kızı başından savmaya çalışmış.. kız tereddüt etmeden şöyle demiş.. ''Ellerinizin ne kadar yorgun olduğunu biliyorum..ama inanın benim ellerimde en az sizinkiler kadar yorgun'' Arthur Rubisnstein anlayamamış ve nedenini sormuş kıza.. ''Alkışlamakdan'' demiş küçük kız..

Karşınızdaki size değer veriyorsa eğer.. Sizde O'na değer vermekten korkmayın..Ama onun için değeriniz yoksa yada onun değer listesindeki yeriniz listenin sonunda yer alıyorsa KORKUN ONA DEĞER VERİRKEN..!! Dünya bir ayna gibidir.. Siz onu gülümseyerek karşılarsanız oda size gülümser...
eclam.gif
:rolleyes:

Paylasim gercekten insani alip gidiyor;hani AHDE VEFA varya adi olan kendi olmayan o AHDE VEFA insanlar aldiklarindan daha cogunu veremiyorsa bu ancak NANKÖRLÜKLE aciklana bilri..Yüregine saglik...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks